Mercedes Fleet Solutions | Effektivisera din fordonsflotta
Mercedes-Benz fleetkunder

Mercedes-Benz Fleetkunder.

Skräddarsytt för din verksamhet.

Vilken verksamhet du än har: Mercedes-Benz Transportbilar tar dig dit. Vi kan erbjuda produkter och tjänster som är skräddarsydda för just din verksamhet. Vår uppgift är att hålla ditt företag rullande på bästa sätt.

Produkter.

För att din verksamhet ska vara framgångsrik behöver du en stark partner. Oavsett om du väljer den smidiga stadsanpassade transportbilen Citan, den professionella multitalangen Vito eller den mångsidiga klassikern Sprinter – med en Mercedes-Benz har du ett fordon vid din sida som alltid är redo att ställa upp och som du kan lita på. För att du ska kunna koncentrera dig fullt ut på ditt arbete.

Service och mobilitet.

Du får komplett service för din Mercedes-Benz-flotta efter dina villkor. Hit hör förebyggande tjänster för reparation, snabb hjälp vid haveri, underhåll och skötsel i Mercedes-Benz-kvalitet. Våra specialister finns på plats i verkstaden och överallt där du behöver dem.

 

Partnerskap.

Med det tätaste försäljningsnätet i Europa finns vi alltid där för dig och din vagnpark. Oavsett när och var du behöver oss.

Lorem Ipsum