Vill du bli en stjärna?

Satsa på en karriär i fordonsbranschen!

Välkommen till morgondagens bilvärld!

Välkommen till morgondagens bilvärld!

För mer än 130 år sedan uppfann Carl Benz världens första bil. Med tiden har bilen blivit en stor del av vår vardag och något som påverkar livet för många människor. Samtidigt har våra bilar blivit allt mer kraftfulla, effektiva och komplexa.

Idag genomgår fordonsbranschen stora förändringar. Utvecklingen av självkörande bilar, eldrift och digitalisering öppnar nya möjligheter – och du kan bli en del av denna spännande framtid!

Vi behöver dig!

Vi behöver dig

Vi behöver dig!

Tycker du om att arbeta med ledande teknik och avancerade fordon? Där varje dag ställer dig inför nya utmaningar som du får lösa ihop med dina kollegor? Då är det dig vi letar efter.

Att jobba i bilbranschen inkluderar många olika yrkesroller. Allt från administratörer till  servicetekniker och reservdelsspecialister jobbar tillsammans för att skapa den bästa  kundupplevelsen. Ingen del är viktigare än den andra och arbetsuppgifterna involverar ofta hela teamet.

Din nya karriär?

Din nya karriär

Din nya karriär?

I fordonsbranschen kan vi lova dig ett yrke där du snabbt kan få ett jobb, och en karriär med många utvecklingsmöjligheter.

Med en utbildning inom fordonsteknik kan man arbeta i en serviceverkstad eller en karosseriverkstad, även kallad plåtverkstad. Redan efter grundutbildningen kan man börja arbeta som mekaniker, chanserna att få jobb är goda och i en verkstad finns stor möjlighet att utvecklas.

Måste man gilla bilar för att jobba med dem?

Måste man gilla bilar för att jobba med dem?

Svaret på den frågan är ”Nej”. Det kan såklart vara ett plus, men att jobba i fordonsbranschen handlar framför allt om att jobba med människor. Därför söker vi dig som gillar att jobba i team, att ta hand om kunder och att ha kul på jobbet med kollegorna.

Låter det som något för dig? Då kan vi erbjuda en väg in i en karriär med många möjligheter!