G-Klass

Nummer ett på alla vägar.

Oavsett vad som ligger framför den utför G-Klass sedan mer än 35 år ett pionjärarbete. Den har vågat sig ut i terräng som anses omöjlig – men tar sig också fram på storstadsmetropolernas slingriga gator. Oberört och målinriktat. Alltid i första ledet. Det gedigna handarbetet i vår fabrik i Graz säkerställer en kvalitet som inte märks till fullo förrän under extrem belastning – och som man fortfarande märker av efter extremt lång tid. Upplev en riktig terrängbil.

Pris inkl. 25 % moms. 

GLA

Sportigast i klassen

Den tar sig fram på nya vägar, bortom fasta rutter och i okänd terräng – när det kommer till nyfikenhet och äventyrslust är nya GLA en äkta suv. Samtidigt som den dynamiska designen påminner mer om en sportcoupé. Det gör GLA till en renodlad crossover. Staden är dess naturliga terräng. Det är där du påbörjar alla dina äventyr. Välkommen att uppleva nya GLA.

Pris inkl. 25 % moms. 

GLC

Den intelligenta föreningen mellan funktionalitet och smidighet.

GLC är en pålitlig och kultiverad följeslagare i alla situationer i livet – och den håller alltid en sportig profil. Den generösa rymden lägger ribban, den nya Mercedes-Benz Intelligent Drive-tekniken garanterar säkerhet i toppklass. Åk på långväga semester med familjen eller ta med dina vänner på storslagna äventyr – oavsett vad du gör väntar stor frihet i GLC. Upptäck en av de mest progressiva suvarna i sin klass.

Pris inkl. 25 % moms. 

GLE

Andas in friheten. Känn lugnet.

Dynamik. Handlingskraft. Effektivitet. Den som lyckas kombinera dessa egenskaper utstrålar lugn och vet att uppskatta uppnådda resultat. Och bemästrar framtiden med bravur. På vägarna eller i terräng – GLE är gjord för alla som vill gå sin egen väg. Den generösa kupén präglas av högsta komfort. Oavsett vilken utmaning du tar dig an har du en ideal partner i GLE.

Pris inkl. 25 % moms. 

GLS

Helt överlägsen

Även om tiden går och erfarenheterna blir fler, blir målen varken mindre eller färre. Men vägen dit blir bättre. Alldeles särskilt i GLS, S-Klassens suv-modell. Lugn och avkoppling? Som aldrig förr. Kraft? Finns det gott om. Gränser? Inte vad vi vet. Komfort, utrymme, utrustningsalternativ – GLS är utan tvekan som gjord för långa, avspända resor. Och även bortom vägarna kommer du att känna dig som hemma i GLS.

Pris inkl. 25 % moms.