Nya S-Klass Sedan

Ny businesskomfort.

Nya S-Klass Sedan är bilarnas måttstock när det kommer till effektivitet och komfort – de många nyheterna placerar den i toppen av premiumsegmentet. Den tar till exempel hänsyn till passagerarnas väl och ve, både kroppsligt och själsligt. Med komfortsystem som du kan antingen ställa in på avslappning eller på uppiggning. Och hjälpsystem som har sina ögon överallt för att kunna avlasta föraren effektivare än någonsin. Föredömlig säkerhet på alla sträckor.

Pris inkl. moms från

S-Klass Coupé

Gran Performer

Ren lyx möter en unik körkänsla – i S-Klass Coupé förenas det bästa från två världar: hisnande design och blixtrande prestanda. Samtidigt utstrålar den en imponerande auktoritet som gör den till en sann personlighet på vägarna. Lika attraktiv som sin atletiska handlingskraft är de inre värdena: utvalda material och komfort i toppklass. Både förnuft och känsla får sitt.

Pris inkl. moms från

Nya S-Klass Coupé

design som får dig att tappa andan

Nya S-Klass Coupé tar lyxcoupé-segmentet till en ny nivå. Den senaste generationen av denna drömbil imponerar med en kraftfull, fascinerande framtoning i exteriören och en stilbildande, unik design i den lyxiga kupén.

Pris inkl. moms från

S-Klass Cabriolet

Tid för längtan

Vilket värde har frihet? S-Klass Cabriolet bevisar det: det högsta. En Mercedes som sätter guldkant på vardagen. Så stilfull och lyxig att inte bara suffletten öppnas – utan även sinnena på varje äkta bilfantast. Ta dig tid. Släpp allt du har för händer och njut i fulla drag av den imponerande kördynamiken i vår mest komfortabla cabriolet.

Pris inkl. moms från

S-Klass Cabriolet

Öppen körning – välbefinnande för alla sinnen

Varm luft, behagligt solljus, oemotståndligt mjukt läder och glänsande pianolack. Stilren och elegant design. En enda körning med nya S-Klass Cabriolet krävs för att övertyga om att man inte kan färdas på ett mer bekvämt, lyxbetonat och intelligent sätt under bar himmel.

Pris inkl. moms från

Mercedes-Maybach S-Klass Sedan

Höjden av lyx.

Nya Mercedes-Maybach S-Klass Sedan förenar traditionell elegans med utpräglad lyx. Dess imponerande image understryker detta i alla avseenden. Kupén bjuder på en generös rymdkänsla och en arkitektur som fungerar som en multifunktionell arbetsmiljö och en exklusiv salong samtidigt. Med all komfort du kan önska dig som resande i första klass. Föraren får optimalt stöd tack vare de allra modernaste hjälpsystemen.

Pris inkl. moms från