C-Klass Cabriolet

Öppen körglädje 365 dagar om året.

I C-Klass Cabriolet är det sommar året om. Till detta bidrar intelligenta cabriolet-funktioner och en helautomatisk tygsufflett, som kan öppnas eller stängas i en hastighet på upp till 50 km/h. Öppna upp för en intensiv körupplevelse, omgiven av en förbluffande stil av sportighet och lifestyle.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

Nya E-Klass Cabriolet

Öppen för intensiv njutning.

Komfort och lyx under bar himmel: Nya E-Klass Cabriolet har, precis som traditionen bjuder, en klassisk tygsufflett. Den förenar puristisk, sinnlig design med den modernaste tekniken och generös komfort på långa sträckor för fyra personer. Du kan se fram emot en sportigt lyxig körupplevelse och njuta av en maximal open air-känsla.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

S-Klass Cabriolet

Tid för längtan

Vilket värde har frihet? S-Klass Cabriolet bevisar det: det högsta. En Mercedes som sätter guldkant på vardagen. Så stilfull och lyxig att inte bara suffletten öppnas – utan även sinnena på varje äkta bilfantast. Ta dig tid. Släpp allt du har för händer och njut i fulla drag av den imponerande kördynamiken i vår mest komfortabla cabriolet.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

S-Klass Cabriolet

Öppen körning – välbefinnande för alla sinnen

Varm luft, behagligt solljus, oemotståndligt mjukt läder och glänsande pianolack. Stilren och elegant design. En enda körning med nya S-Klass Cabriolet krävs för att övertyga om att man inte kan färdas på ett mer bekvämt, lyxbetonat och intelligent sätt under bar himmel.

SL.

Legendarisk sportbilstradition.

SL – det finns knappast några initialer som väcker mer livslust. Låt dig inspireras av ikonisk design, som firar modern lyx och sportighet under bar himmel. Vi har med den nyaste chassitekniken gjort en dynamisk tolkning av SL:s legendariska sportighet. För en unik körupplevelse och högsta standarder när det gäller säkerhet och komfort. Avslappnad cruising eller sportig kurvdynamik – du upplever varje körning som om det vore den första.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

SLC.

Får luften att vibrera.

Expressiv design. Maximal prestanda. Svindlande motorljud. Och ett elhydrauliskt inställningsbart variotak, som öppnas och stängs på mindre än 20 sekunder. SLC kombinerar roadsterns unika körglädje med coupéns skicklighet i vardagen och en oöverträffad ljudkomfort. Redo för en ännu mer intensiv körupplevelse precis när som helst. Och det är du som bestämmer takten.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

Mercedes-AMG GT Roadster.

Intensitet i toppform.

Mercedes-AMG GT Roadster är den perfekta symbiosen mellan typisk AMG Driving Performance och obegränsad njutning av öppen körning. Med samma proportioner som en klassisk sportbil och den nya AMG Panamericana-grillen träffar den mitt i prick. Den högklassiga interiören utstrålar ren raceratmosfär. Och när softtopen öppnas på bara elva sekunder känner du den rena, ofiltrerade kraften i V8:an med alla sinnen. Kan det finnas någon bättre anledning till att köra öppet?

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.