C-Klass Cabriolet

Enastående komfort vid öppen körning

Träna mer, och helst då under bar himmel. För nya C-Klass Cabriolet är det sommar året runt. Komfort de luxe vid öppen körning: Med kombinationen av det automatiska vindskyddet och nackvärmaren spelar vädret en underordnad roll.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

E-Klass Cabriolet

Öppen för intensiv njutning.

Komfort och lyx under bar himmel: E-Klass Cabriolet har, precis som traditionen bjuder, en klassisk tygsufflett. Den förenar stilren, sinnlig design med den modernaste tekniken och generös komfort för fyra personer. Du kan se fram emot en sportigt lyxig körupplevelse och njuta av maximal open air-känsla.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

S-Klass Cabriolet

Öppen körning – välbefinnande för alla sinnen

Varm luft, behagligt solljus, oemotståndligt mjukt läder och glänsande pianolack. Stilren och elegant design. En enda körning i S-Klass Cabriolet är allt som krävs för att övertygas om att det inte finns ett mer bekvämt, lyxbetonat och intelligent sätt att färdas på under bar himmel.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

SL.

Legendarisk sportbilstradition.

SL – det finns knappast några initialer som väcker mer livslust. Låt dig inspireras av ikonisk design, som firar modern lyx och sportighet under bar himmel. Med den senaste chassitekniken har vi gjort en dynamisk tolkning av SL:s legendariska sportighet. Det återspeglas i en unik körupplevelse och högsta möjliga nivå av säkerhet och komfort. Avslappnad cruising eller sportig kurvdynamik – du upplever varje körning som om det vore den första.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

SLC.

Får luften att vibrera.

Expressiv design, maximala prestanda och ett nervkittlande motorljud. Och ett elhydrauliskt inställningsbart variotak, som öppnas och stängs på mindre än 20 sekunder. SLC kombinerar roadsterns unika körglädje med coupéns skicklighet i vardagen och en oöverträffad ljudkomfort. Redo för en ännu mer intensiv körupplevelse precis när som helst. Och det är du som bestämmer takten.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

Mercedes-AMG GT Roadster.

Handcrafted by Racers - Remastered.

Faceliften för familjen Mercedes-AMG GT Roadster visar att till och med en drömbil kan bli ännu bättre. Den genomtänkta exteriördesignen, förarplatsen som har uppgraderats med det senaste samt ännu högre säkerhet och komfort tack vare nya hjälpsystem gör bilarna till något alldeles extra. Som kund kan du själv bestämma vad som är viktigast: komfort och praktiska funktioner i vardagen eller längtan efter enastående prestanda. Med Mercedes-AMG GT, GT S och GT C finns tre olika men lika fascinerande typer att välja bland.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.