A-Klass

Nya A-Klass

A-Klass


Nya A-Klass
nya a-klass

Nya A-Klass.

Nya A-Klass.

Mer utrymme, mer funktionalitet, mer lyx. Med sin revolutionerande interiör erbjuder A-Klass detta och mycket mer. Förarmiljön, som höjer nivån ytterligare ett snäpp vad gäller komfort och kvalitet i kompaktklassen, kombinerar avancerad teknik med en helt ny look och känsla.


Centralt här är den stora fristående förarplatsdisplayen som för första gången är utrustad med pekskärmsteknik. Den ersätter det konventionella kombiinstrumentet och utgör en central del i det nya MBUX-infotainmentsystemet som är nytt för A-Klass.


Andra djärva designelement är den distinkta instrumentbrädan som är indelad i en övre och en nedre del för att skapa en dynamisk visuell effekt, och de turbinliknande ventilationsmunstyckena med fem ögon.


Förarmiljön erbjuder även en rakt igenom högklassig utrustning, inklusive multifunktionsratten med pekkontroll-knappar som vi först introducerade i vårt flaggskepp S-Klass sedan. Framsätena finns med komfortstolar, multikonturstöd och massagefunktion.
Nya A-Klass erbjuder dessutom betydligt mer plats än sin föregångare, både för passagerarna och deras bagage.

Introduktion av MBUX

A-Klass MBUX
Spela
Titta igen

Introduktion av MBUX

Nya A-Klass är vår första serieproduktion som är utrustad med det nya MBUX-infotainmentsystemet. MBUX — eller Mercedes-Benz User Experience — är ett mycket intuitivt system baserat på ett koncept med omfattande pekteknik. Systemet använder även artificiell intelligens för att lära sig dina preferenser, och är utrustat med intelligent röststyrning med förmåga till igenkänning av naturligt tal. Det är bara att säga ”Hej Mercedes” och dra iväg!

A-Klass MBUX
A-Klass Interior
A-Klass MBUX