Strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning): 22.2, CO2-utsläpp i g/km (blandad körning): 0[1]

EQC – registrering


Nyheter om nya EQC på förhand.

EQC – registrering


Nyheter om nya EQC på förhand.

Bilden visar interiören i Mercedes-Benz EQC.

Vi väntar med spänning på nya EQC. Och medan den första eldrivna suven från Mercedes-Benz fortfarande bevisar sina styrkor i tester förser vi dig gärna med förhandsinformation. Se till att bli en av de första som får lära känna EQC och bli en del av den elektrifierade EQ-världen. Hur detta går till kan du läsa om nedan.

EQC – nyheter på förhand.

När du registrerar dig får du regelbundet exklusiva nyheter om EQC – och det före alla andra. Låt dig inspireras, se fram emot att få inblickar i den elektrifierade världen och stig in i den tillsammans med oss.

Strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning): 22,2, CO2-utsläpp i g/km (blandad körning): 0[1]

EQ-registrering


EQ Community

Fram till dess att EQC kommer ger vi dig exklusiva inblickar i och förhandsinformation om nya EQC. Vi gör dig redo för EQ.

EQ-registrering


EQ Community

Fram till dess att EQC kommer ger vi dig exklusiva inblickar i och förhandsinformation om nya EQC. Vi gör dig redo för EQ.

Frågor och svar


Frågor och svar

Frågor och svar


Frågor och svar

  • Vad är ett Mercedes me-konto?

   Vad är ett Mercedes me-konto?

   Mercedes me-kontot är porten till Mercedes-Benz värld. Via Mercedes me-portalen samlar vi innovativa tjänster, produkter och livsstilserbjudanden från Mercedes-Benz, Daimler och våra samarbetspartners, som även sträcker sig längre än till själva bilen. När du har loggat in har du åtkomst till ämnen som är personliga och relevanta för dig – och senare även till din bil.

  • När börjar min registrering att gälla?

   När börjar min registrering att gälla?

   Din registrering börjar gälla så snart du har slutfört registreringsprocessen.

  • Hur kan jag ändra mina personuppgifter i efterhand?

   Hur kan jag ändra mina personuppgifter i efterhand?

   I det personliga inloggningsområdet kan du när som helst ändra dina personuppgifter. Logga in med dina åtkomstuppgifter för att göra detta. Öppna din personliga information och ändra dina uppgifter.

  • Vilken säkerhetsprocess används vid överföring av mina uppgifter till Mercedes-Benz?

   Vilken säkerhetsprocess används vid överföring av mina uppgifter till Mercedes-Benz?

   Alla processer där personuppgifter anges via ett formulär och skickas till Mercedes-Benz är skyddade. Dina uppgifter krypteras med SSL (Secure Socket Locket-protokoll), den globala standarden inom dataöverföring mellan sändare och mottagare.
   Den krypterade SSL-processen visas för övrigt med ett stängt lås på webbläsarraden till vänster.

  Strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning): 22,2, CO2-utsläpp i g/km (blandad körning): 0<p>Uppgifterna om strömförbrukning, CO2-utsläpp och räckvidd är preliminära och har beräknats av en teknisk tjänst. Det föreligger ännu inte något EG-typgodkännande eller intyg om överensstämmelse med officiella värden. Det kan förekomma avvikelser mellan uppgifterna och de officiella värdena.</p>