Välkommen till EQ Community

Registrera dig eller logga in
 

Bilden visar interiören i Mercedes-Benz EQC.

Det här är EQ Community.

När du registrerar dig till EQ Community får du regelbundna nyhetsbrev, inbjudan till events och nyheter om Mercedes-Benz EQ – och det före alla andra. Låt dig inspireras, se fram emot att få inblickar i den elektrifierade världen och stig in i den tillsammans med oss.

Genom EQ Community får du tillgång till din personliga EQ sida. Här har vi samlat allt du behöver veta om EQC och elektrifiering. Boka din provkörning, konfigurera din bil, och följ din beställda bil i produktion, samt mycket mer.

 

EQC 400 4MATIC: Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 22,3-25; CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.<p>De angivna värdena fastslogs i enlighet med det föreskrivna mätförfarandet. Det rör sig om ”WLTP-CO2-värdet” i den mening som avses i artikel 2 nr 3 genomförandeförordning (EU) 2017/1153. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. Strömförbrukningen har fastställts utifrån förordning 683/2008/EG. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar beroende på vald tillvalsutrustning och kan avvika från de slutgiltiga värdena för den beställda och levererade bilen.</p>


EQ Community registrering

Vi gör dig redo för EQ.


EQ Community registrering

Vi gör dig redo för EQ.

Frågor och svar


Frågor och svar

Frågor och svar


Frågor och svar

  • Vad är ett Mercedes me-ID?

   Vad är ett Mercedes me-ID?

   Mercedes me-ID är porten till Mercedes-Benz värld. Via Mercedes me-portalen samlar vi innovativa tjänster, produkter och livsstilserbjudanden från Mercedes-Benz, Daimler och våra samarbetspartners, som även sträcker sig längre än till själva bilen. När du har loggat in har du åtkomst till ämnen som är personliga och relevanta för dig – och senare även till din bil.

  • När börjar min registrering att gälla?

   När börjar min registrering att gälla?

   Din registrering börjar gälla så snart du har slutfört registreringsprocessen.

  • Hur kan jag ändra mina personuppgifter i efterhand?

   Hur kan jag ändra mina personuppgifter i efterhand?

   I det personliga inloggningsområdet kan du när som helst ändra dina personuppgifter. Logga in med dina åtkomstuppgifter för att göra detta. Öppna din personliga information och ändra dina uppgifter.

  • Vilken säkerhetsprocess används vid överföring av mina uppgifter till Mercedes-Benz?

   Vilken säkerhetsprocess används vid överföring av mina uppgifter till Mercedes-Benz?

   Alla processer där personuppgifter anges via ett formulär och skickas till Mercedes-Benz är skyddade. Dina uppgifter krypteras med SSL (Secure Socket Locket-protokoll), den globala standarden inom dataöverföring mellan sändare och mottagare.
   Den krypterade SSL-processen visas för övrigt med ett stängt lås på webbläsarraden till vänster.