Mercedes-AMG GT

Handcrafted by Racers

Bilens design


Bilens design

Mercedes-AMG GT är en motorsportsymbol som söker likasinnade. Med höga ambitioner. Fascinerande i minsta detalj. För den som drömmer om en äkta racerbil finns det ingen annan.

Bilens design


Bilens design

Mercedes-AMG GT är en motorsportsymbol som söker likasinnade. Med höga ambitioner. Fascinerande i minsta detalj. För den som drömmer om en äkta racerbil finns det ingen annan.

Bilden visar en gul Mercedes-AMG GT snett framifrån under körning.
Bilden visar en gul Mercedes-AMG GT snett framifrån under körning.

Atletisk front.

Avancerad design: Mercedes-AMG GT. Ett flertal detaljer från motorsporten ger bilen ett dynamiskt utseende. Den mycket långa och djupt neddragna motorhuven visar vägen.

Svepande och runda former skapar en vägvisande design. Det gör även den sportiga frontspoilern med stora kylluftsintag och den upprätta diamantgrillen i svart med Mercedes-stjärna i mitten. Kompromisslöst puristisk och med sinnlig klarhet.

Bilden visar en gul Mercedes-AMG GT under körning, sedd snett bakifrån.

Kraftfullt bakparti

Den klassiska fastback-designen signalerar den inneboende kraften som koncentreras i det dynamiska bakpartiet.

Bilden visar en gul Mercedes-AMG GT under körning, sedd från sidan.

Dynamisk profil

Den dynamiska silhuetten signalerar den inneboende kraften. Den utpräglade midjelinjen som går över hela sidoväggen mynnar i kraftiga skuldror.

Bilden visar förarplatsen i Mercedes-AMG GT.

Sportig förarplats.

AMG-generna hos förarplatsen är påtagliga. I centrum står den dynamiska mittkonsolen som höjer sig lätt mot instrumentpanelen med fyra markanta luftmunstycken. Radikalt sportigt.

AMG Performance-ratten ger suverän kontroll över bilen. Extremt högkvalitativa och välarbetade material ger interiören ett lyxigt utseende.

Bilden visar interiören och sportstolarna i Mercedes-AMG GT.

Exklusiv interiör.

AMG-sportstolarna, som ingår i grundutförandet av Mercedes-AMG GT, ger föraren och passageraren ett bra sidostöd även vid kraftig sidoacceleration, samtidigt som sittkomforten är hög.

Den markanta konturen, AMG-emblemen och de integrerade nackskydden på AMG-sportstolarna framhäver den sportiga looken. AMG Performance-stolarna, som är tillval, har en kraftigare konturerad sätesform och justerbara sidostycken, vilket förbättrar sidostödet ytterligare.

Modeller


Modeller.

Ta reda på mer om de fascinerande Mercedes-AMG GT-modellerna.

Modeller


Modeller.

Ta reda på mer om de fascinerande Mercedes-AMG GT-modellerna.

Bilden visar Mercedes-AMG GT R snett framifrån.

Mercedes-AMG GT R med AMG green hell magno-lack.

Bilden visar Mercedes-AMG GT S snett framifrån.

Mercedes-AMG GT S med kolfiberapplikationer och lackering i solarbeam.

Bilden visar Mercedes-AMG GT snett framifrån.

Mercedes-AMG GT med lack i eldopal.

Bilden visar Mercedes-AMG GT C snett framifrån.

Mercedes-AMG GT C med lackering i briljantblå.

 • Mercedes-AMG GT R

  Mercedes-AMG GT R.

  Mercedes-AMG GT R.

  Odjuret på ”Gröna helvetet”, den brutala Nordslingan på Nürburgring. Mercedes-AMG GT R demonstrerar AMG:s utvecklings- och motorsportkompetens, och utökar det kördynamiska gränsområdet ytterligare – AMG-generna kan därigenom upplevas ännu intensivare. Tack vare AMG:s kompetens inom motorsport imponerar Mercedes-AMG GT R med en topphastighet på 318 km/h och accelererar från 0 till 100 km/h på bara 3,6 sekunder.

  Bilden visar Mercedes-AMG GT R bakifrån i stadsmiljö.
  Bilden visar en Mercedes-AMG GT R som kör genom en stad, sedd framifrån.
  Detaljerad bild av en smidd AMG Performance-fälg på Mercedes-AMG GT R.
  Bilden visar den långa motorhuven på Mercedes-AMG GT R.

  430 kW (585 hk)<p>Angivna värden för nominell effekt och nominellt vridmoment enligt förordning (EG) nr 715/2007 i dess gällande lydelse.</p>

  Nominell effekt (585 hk).

  Upp till

  700 Nm

  Vridmoment på bakaxeln.

  Mercedes-AMG GT R: Bränsleförbrukning blandad körning: 11,4 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 259 g/km<p>Angivna värden är de ”uppmätta NEDC-koldioxidvärdena” i den mening som avses i artikel 2 nr 2 genomförandeförordning (EU) 2017/1153, som har beräknats i enlighet med bilaga XII i förordning (EG) nr 692/2008. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. På grund av att kontrollförfarandet enligt lag har ändrats på ett avgörande sätt kan högre värden ha angetts i bilens försäkran om överensstämmelse som har betydelse för fordonets typgodkännande och i förekommande fall fordonsskatten. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuell tillvalsutrustning.</p>

 • Mercedes-AMG GT C

  Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C.

  Kraftfullt yttre och tidlös elegans: Med muskulöst bakparti, brett spår och stora hjul står Mercedes-AMG GT C i startblocken. Denna dynamiska racingsymbios mellan raffinerad kördynamik och ren motorsport har inte bara ett yttre som drar blickarna till sig. Tack vare särskilda AMG-komponenter uppnår Mercedes-AMG GT C en högsta hastighet på 317 km/h och en sensationell acceleration från 0 till 100 km/h på 3,7 sekunder.

  410 kW (585 hk)<p>Angivna värden för nominell effekt och nominellt vridmoment enligt förordning (EG) nr 715/2007 i dess gällande lydelse.</p>

  Nominell effekt (557 hk).

  Upp till

  680 Nm

  Vridmoment på bakaxeln.

  Bilden visar den dynamiska silhuetten hos Mercedes-AMG GT C Edition 50.
  Bilden visar Mercedes-AMG GT snett bakifrån.
  Bilden visar Mercedes-AMG GT C framifrån från sidan.

  Mercedes-AMG GT C: Bränsleförbrukning blandad körning: 11,4 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 259 g/km<p>Angivna värden är de ”uppmätta NEDC-koldioxidvärdena” i den mening som avses i artikel 2 nr 2 genomförandeförordning (EU) 2017/1153, som har beräknats i enlighet med bilaga XII i förordning (EG) nr 692/2008. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. På grund av att kontrollförfarandet enligt lag har ändrats på ett avgörande sätt kan högre värden ha angetts i bilens försäkran om överensstämmelse som har betydelse för fordonets typgodkännande och i förekommande fall fordonsskatten. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuell tillvalsutrustning.</p>

 • Mercedes-AMG GT S

  Mercedes-AMG GT S.

  Mercedes-AMG GT S.

  Banbrytande prestanda: Med en topphastighet på 310 km/h och en acceleration från 0 till 100 km/h på 3,8 sekunder är Mercedes-AMG GT S så gott som oslagbar. AMG RIDE CONTROL-sportchassit kan ställas in i tre lägen – från komfortabelt till sportigt stramt. Fler höjdpunkter är den elektroniska AMG-differentialspärren på bakaxeln och det extra körprogrammet RACE för en inställning av bilens system som passar för tävlingskörning.

  Bilden visar bakpartiet på Mercedes-AMG GT S.
  Bilden visar Mercedes-AMG GT S snett framifrån.
  Bilden visar den dynamiska silhuetten hos Mercedes-AMG GT S.

  384 kW<p>Angivna värden för nominell effekt och nominellt vridmoment enligt förordning (EG) nr 715/2007 i dess gällande lydelse.</p>

  Nominell effekt (522 hk).

  Upp till

  670 Nm

  Vridmoment på bakaxeln.

  Mercedes-AMG GT S: Bränsleförbrukning blandad körning: 9,4–9,6 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 219–224 g/km<p>Angivna värden är de ”uppmätta NEDC-koldioxidvärdena” i den mening som avses i artikel 2 nr 2 genomförandeförordning (EU) 2017/1153, som har beräknats i enlighet med bilaga XII i förordning (EG) nr 692/2008. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. På grund av att kontrollförfarandet enligt lag har ändrats på ett avgörande sätt kan högre värden ha angetts i bilens försäkran om överensstämmelse som har betydelse för fordonets typgodkännande och i förekommande fall fordonsskatten. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuell tillvalsutrustning.</p>

 • Mercedes-AMG GT

  Mercedes-AMG GT

  Mercedes-AMG GT

  Mercedes-AMG GT en är autentisk sportbil med avancerad motorsportteknik, som samtidigt fungerar i vardagen. Med en topphastighet på 304 km/h och en acceleration från 0 till 100 km/h på 4,0 sekunder är Mercedes-AMG GT perfekt för en sportig livsstil. Här kommer själva essensen av prestandamärket AMG till uttryck.

  350 kW<p>Angivna värden för nominell effekt och nominellt vridmoment enligt förordning (EG) nr 715/2007 i dess gällande lydelse.</p>

  Nominell effekt (476 hk).

  Upp till

  630 Nm

  Vridmoment på bakaxeln.

  Bilden visar bakpartiet på Mercedes-AMG GT.
  Bilden visar den dynamiska silhuetten hos Mercedes-AMG GT.
  Bilden visar fronten på Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT: Bränsleförbrukning blandad körning: 9,3–9,6 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 216–224 g/km<p>Angivna värden är de ”uppmätta NEDC-koldioxidvärdena” i den mening som avses i artikel 2 nr 2 genomförandeförordning (EU) 2017/1153, som har beräknats i enlighet med bilaga XII i förordning (EG) nr 692/2008. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. På grund av att kontrollförfarandet enligt lag har ändrats på ett avgörande sätt kan högre värden ha angetts i bilens försäkran om överensstämmelse som har betydelse för fordonets typgodkännande och i förekommande fall fordonsskatten. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuell tillvalsutrustning.</p>

Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R.

Bilden visar en tävlingsförare bakom ratten i Mercedes-AMG GT R som kör på en tävlingsbana.
Detaljerad bild av vredet för den manuella traktionskontrollen i Mercedes-AMG GT R.

Odjuret på ”Gröna helvetet”, den brutala Nordslingan på Nürburgring.

Skapad för Nordslingan på Nürburgring.

Bilden visar en skålad AMG sportstol och en AMG Performance stol i Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R: Bränsleförbrukning blandad körning: 11,4 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 259 g/km<p>Angivna värden är de ”uppmätta NEDC-koldioxidvärdena” i den mening som avses i artikel 2 nr 2 genomförandeförordning (EU) 2017/1153, som har beräknats i enlighet med bilaga XII i förordning (EG) nr 692/2008. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. På grund av att kontrollförfarandet enligt lag har ändrats på ett avgörande sätt kan högre värden ha angetts i bilens försäkran om överensstämmelse som har betydelse för fordonets typgodkännande och i förekommande fall fordonsskatten. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuell tillvalsutrustning.</p>

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Prestationshöjande komfort och föredömlig säkerhet.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Prestationshöjande komfort och föredömlig säkerhet.

Oavsett om du kör i rusningstrafik, i mörker eller på okända vägar så avlastas du av din Mercedes-AMG GT. Bakom det hela står ett koncept som gör varje körning i en Mercedes-Benz till en stilstudie i säkerhet: Mercedes-Benz Intelligent Drive. För den tid du tillbringar bakom ratten är din egen. Tid för avkoppling. Tid att tanka energi. Så att du framför allt når ditt mål säkert, men också avspänt.

Detaljerad bild av en tänd statisk LED-strålkastare på Mercedes-AMG GT.

Statiska LED-strålkastare

Detaljerad bild av COMAND Online i Mercedes-AMG GT.

COMAND Online

KEYLESS-GO-paket

Systemet gör att du kan låsa upp, starta och låsa bilen med finess.

Detaljerad bild av AMG DYNAMIC SELECT-vredet i Mercedes-AMG GT.

Körprogramsväljare AMG DYNAMIC SELECT

Intelligent Drive-teknik


Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknik i detalj.

Intelligent Drive-teknik


Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknik i detalj.

Bilden visar funktionssättet hos den adaptiva farthållaren DISTRONIC i Mercedes-AMG GT.

Den adaptiva farthållaren DISTRONIC

Bilden visar den aktiva bromsassistenten i Mercedes-AMG GT.

Aktiv bromsassistent

Bilden visar paussignalen från trötthetsvarnaren ATTENTION ASSIST på multifunktionsdisplayen i Mercedes-AMG GT.

Trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST

Bilden visar funktionssättet hos PRE-SAFE®-systemet i Mercedes-AMG GT.

PRE-SAFE®-system

Bilden visar kurshållningsassistentens indikering på kombiinstrumentet i Mercedes-AMG GT.

Kurshållningsassistent

Bilden visar en ytterbackspegel med varningssymbol från dödvinkelassistenten i Mercedes-AMG GT.

Dödvinkelassistent

Bilden visar hastighetspåminnarens indikering på multifunktionsdisplayen i Mercedes-AMG GT.

Hastighetspåminnare inkl. registrering av trafikskyltar med förbjuden infart och förbjuden omkörning

Detaljerad bild av AMG DYNAMIC SELECT-vredet i Mercedes-AMG GT.

Körprogramsväljare AMG DYNAMIC SELECT

Parkeringsassistent PARKTRONIC

Högre säkerhet vid parkering och manöverkörning

Backkameran visar omgivningen bakom Mercedes-AMG GT med dynamiska hjälplinjer på multimediesystemets display.

Backkamera

Bilden visar indikeringen för COMAND Online på multimediesystemets display i Mercedes-AMG GT.

COMAND Online

Bilden visar hur Live Traffic Information fungerar i Mercedes-AMG GT.

Trafikinformation Live Traffic Information

Automatisk ljusbildsreglering

Anpassar strålkastarnas ljuslängd till trafiksituationen.

Bilden visar en statisk LED-strålkastare på Mercedes-AMG GT.

Statiska LED-strålkastare

Detaljerad bild av en högtalare till Burmester® High-End Surround Sound System i Mercedes-AMG GT.

Burmester® High-End Surround Sound System

KEYLESS-GO-paket

Lås upp, starta och lås bilen smidigt med det nyckellösa systemet.

Köregenskaper


Köregenskaper

Mercedes-AMG GT:s prestandaorienterade fordonsarkitektur ger bilen dess utmärkta prestanda.

Köregenskaper


Köregenskaper

Mercedes-AMG GT:s prestandaorienterade fordonsarkitektur ger bilen dess utmärkta prestanda.

4,0-liters AMG V8-biturbomotor

Frontmittmotorn som har en torrvikt på bara 209 kg är monterad på bilens mittparti. Den är lågt monterad i aluminiumramen för en låg tyngdpunkt.

Genom transaxle-konstruktionen har motorn och dubbelkopplingsväxellådan bak monterats som en fast enhet – för en perfekt balans. Motorn arbetar med en torrsumpssmörjning och optimal oljematning garanteras även vid kraftig sidoacceleration.

Momentrör

Frontmittmotorn utgör en fast enhet tillsammans med dubbelkopplingsväxellådan. Komponenterna är sammansatta med hög böj- och vridstyvhet via ett momentrör.

I bilens inre roterar en extremt lätt och torsionsstyv drivaxel i kolfiber som överför effekten från den 4,0-liters V8-biturbomotorn till den 7-stegade sportväxellådan AMG SPEEDSHIFT DCT, vilken i sin tur omvandlar kraften till körglädje som tar andan ur dig.

AMG RIDE CONTROL sportchassi

AMG RIDE CONTROL sportchassi med adaptiv stötdämpning – grundutrustning till Mercedes-AMG GT S – kombinerar hög prestanda och förstklassig körkultur.

I kombination med konceptet med dubbla tvärlänkar kan man få motorsportprestanda med utmärkt tvärdynamik och körstabilitet i höga hastigheter. Det anpassar dämpningen på varje enskilt hjul efter körsättet och vägförhållandena.

7-stegad sportväxellåda AMG SPEEDSHIFT DCT

Den 7-stegade AMG SPEEDSHIFT DCT-sportväxellådan ger spontana växlingar och prestanda på motorsportnivå: ju sportigare läge, desto mer dynamisk gasrespons.

Små varvtalssprång ger optimal anpassning av utväxlingen och snabba växlingar utan avbrott i kraftöverföringen. Sju växlar, tre körprogram och ett manuellt läge samt mellangas- och racestartfunktion ger dig chansen att uppleva accelerationer med extrem dynamik.

AMG bromssystem

AMG-högeffektsbromssystemet med ventilerade och hålborrade bromsskivor ger utmärkta retardationsvärden och hög slitstyrka.

Fördelarna med det keramiska AMG-högeffektsbromssystemet: Viktreducering med 17 kg, längre livslängd och ännu bättre slitstyrka.

Optimal viktfördelning.

Bilden visar Mercedes-AMG GT i fågelperspektiv.

Optimal viktfördelning.

Tack vare frontmittmotorn och den 7-växlade AMG SPEEDSHIFT DCT-dubbelkopplingsväxellådan med transaxle-placering får Mercedes-AMG GT en optimal viktfördelning på 47 % resp. 53 % mellan fram- och bakaxeln. I kombination med en låg tyngdpunkt är den extremt smidig att hantera och medger höga kurvhastigheter. Helt enkelt oslagbar i kurvor.


Kördynamik

Med ramstrukturen hos Mercedes-AMG GT kommer motorsportinnovationer ut på vägarna. Den intelligenta materialblandningen ger en extra lätt råkaross.


Kördynamik

Med ramstrukturen hos Mercedes-AMG GT kommer motorsportinnovationer ut på vägarna. Den intelligenta materialblandningen ger en extra lätt råkaross.

Spaceframe


Från spaceframe till raceframe

Den innovativa arkitekturen gör ramstrukturen hos Mercedes-AMG GT extremt lätt.

Spaceframe


Från spaceframe till raceframe

Den innovativa arkitekturen gör ramstrukturen hos Mercedes-AMG GT extremt lätt.

Bilden visar ramstrukturen hos Mercedes-AMG GT från sidan.

Kolfiber. Aluminium. Magnesium. Stål.

Kolfiber. Aluminium. Magnesium. Stål.

Det är receptet för råkarossen hos Mercedes-AMG GT. Ramstrukturen är huvudsakligen av aluminium och väger bara 231 kg. En innovativ arkitektur som är både lätt, stabil och extremt styv. Det är en förutsättning för optimal tvär- och längsdynamik samt maximal styrprecision. Den extremt lätta frontmodulen är av magnesium, reducerar masströgheten framför framaxeln och optimerar därmed sportbilens dynamik.

 • Vikt: 231 kg

 • Lätt, stabil och extremt styv

 • Maximal styrprecision

 • Optimerad dynamik

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG

AMG står för enastående prestanda på motorsportnivå. Förbered dig på en oförglömlig körupplevelse: med Mercedes-AMG GT på en exklusiv körkurs eller ett event hos AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG

AMG står för enastående prestanda på motorsportnivå. Förbered dig på en oförglömlig körupplevelse: med Mercedes-AMG GT på en exklusiv körkurs eller ett event hos AMG Driving Academy.

Är du redo för en gränsöverskridande upplevelse? Med Mercedes-AMG GT utmanar du gränserna hos AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy

AMG Driving Academy

En Mercedes-AMG GT3 och en Mercedes-AMG GT R står i bandepån.

Vid evenemangen och körkurserna hos AMG Driving Academy får du träffa likasinnade, utmana gränser och leva ut din passion för prestanda. Evenemangen hos AMG Driving Academy:

 • Välkomstevenemanget AMG Experience
 • Den tuffa AMG Racetrack-kursen
 • Oförglömliga upplevelser på AMG Emotion Tour
 • Skräddarsydda evenemang: AMG Special Events
 • Upplev snö och is under AMG Winter Sporting

Ta reda på mer om Mercedes-AMG.

Få en spännande inblick i exklusiva AMG Private Lounge och andra ämnen relaterade till Mercedes-AMG.


Ta reda på mer om Mercedes-AMG.

Få en spännande inblick i exklusiva AMG Private Lounge och andra ämnen relaterade till Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge

Förmånliga erbjudanden, internationella evenemang och unika kampanjer: Medlemmar i AMG Private Lounge vinner på sin passion för Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge

Förmånliga erbjudanden, internationella evenemang och unika kampanjer: Medlemmar i AMG Private Lounge vinner på sin passion för Mercedes-AMG.

Filmen visar fördelarna med ett exklusivt medlemskap i AMG Private Lounge. Som ägare till en Mercedes-AMG GT tillhör du de utvaldas skara.
Titta igen

AMG Private Lounge är AMG:s officiella community, ett exklusivt medlemskap för ägarna av en Mercedes-AMG. AMG Private Lounge är communityn för alla som kör AMG och som vet att uppskatta den hantverksmässiga precisionen och prestandan i bilarna från Mercedes-AMG. Som medlem får du bland annat exklusiv information, nyheter och förmånliga erbjudanden. Lär känna likasinnade AMG-entusiaster och upplev AMG i vår exklusiva community.

Racing Stories


Racing Stories

Upptäck motorsportgenerna hos Mercedes-AMG GT.

Racing Stories


Racing Stories

Upptäck motorsportgenerna hos Mercedes-AMG GT.

Bilden visar en Mercedes-AMG GT3 som kommer körande i rasande fart ur en kurva, sedd framifrån.
Bilden visar Mercedes-AMG GT3 på tävlingsbanan, sedd snett framifrån.
Bilden visar Mercedes-AMG GT3 från sidan, när den kör förbi en tom läktare.
Mercedes-AMG GT3 framifrån när den kör på en tävlingsbana. Den stora bakspoilern sticker ut över sportbilens tak.
Bilden visar Mercedes-AMG GT3 snett bakifrån under körning, med fokus på den stora spoilern.

En utmanare med höga anspråk.

Beredd att attackera med avancerad motorsportteknik och spektakulär design.

Mercedes-AMG GT S Safety Car kör på en tävlingsbana och ses här snett framifrån. Föraren med hjälm syns bakom ratten.
I filmen berättar Bernd Mayländer, som kör Mercedes-AMG GT S Safety Car i Formel 1, vilka uppgifter föraren av säkerhetsbilen måste klara av.

Toppatlet för maximal säkerhet.

Från Formel 1 till DTM: Mercedes-AMG GT S som säkerhetsbil i tävlingsserien.

Mercedes-AMG GT S Safety Car på en tävlingsbana, sedd bakifrån.
Mercedes-AMG GT S Safety Car står i ett garage med tänd varningslampa på taket.

Bilder och filmer


Bilder och filmer med Mercedes-AMG GT-modellerna.

Bilder och filmer


Bilder och filmer med Mercedes-AMG GT-modellerna.

Ögonblicksbild av Mercedes-AMG GT C under körning.
Bilden visar en gul Mercedes-AMG GT S på vägen, sedd bakifrån.
Bilden visar den imponerande fronten på en grön Mercedes-AMG GT R på en tävlingsbana.
Ögonblicksbild av en gul Mercedes-AMG GT S sedd snett framifrån.
Bilden visar den imponerande fronten på Mercedes-AMG GT R ur grodperspektiv.
Ögonblicksbild av Mercedes-AMG GT C under körning, från sidan bakifrån.
Bilden visar en gul Mercedes-AMG GT S i fågelperspektiv.
Bilden visar det markanta bakpartiet på en grön Mercedes-AMG GT R i grodperspektiv.
Bilden visar en silverfärgad Mercedes-AMG GT från sidan mot en cityskyline.
Bilden visar sidoprofilen hos en gul Mercedes-AMG GT S under körning.
Bilden visar fronten på en grön Mercedes-AMG GT R, som kör på en väg, i fågelperspektiv.
Närbild av en smidd fälg på en grön Mercedes-AMG GT R.
Bilden visar en silverfärgad Mercedes-AMG GT snabbt på väg genom stan.