Nya Mercedes me-appen

Nya Mercedes me

Nya Mercedes me-appen

När som helst och överallt. Med Mercedes me-appen har du alltid personlig åtkomst till Mercedes-Benz värld och direkt åtkomst till din via din smartphone (iPhone och Android). Det betyder att du kan ändra inställningarna efter dina önskemål, hämta aktuell information om din bil och navigera säkert till önskat mål. Mercedes me ger en direkt förbindelse till din Mercedes-Benz och omfattar flera praktiska funktioner:

  • Statusförfrågningar (t.ex. kilometerställning, däcktryck, bränslenivå, laddningsnivå etc.)
  • Fjärråtkomst till bilen – även med Apple Watch (t.ex. låsning och upplåsning av dörrar, (av-)aktivering av kupévärmaren/-ventilationen)
  • Enklare planering av din resa (måladresserna skickas direkt till navigationssystemet, meddelande om optimal starttid etc.)

Mercedes me Service

Mercedes me Service

Mercedes me Service

Din digitala assistent kring allt som rör service:

Vi vill hjälpa dig att hålla din Mercedes i toppskick. Därför påminner Mercedes me Service-appen dig alltid i god tid innan det är dags för nästa service så att du snabbt och enkelt kan boka tid hos din valda Mercedes-Benz-partner direkt via appen. Dessutom innehåller appen videor som ger dig matnyttig information kring din Mercedes.

Mercedes me Store

mercedes me store

Mercedes me Store

Här kan du hitta och köpa alla digitala tjänster som finns tillgängliga för din Mercedes. Du kan hålla dig uppdaterad om de tjänster du redan köpt, och förnya eller utöka dessa genom din smartphone.

EQ-Ready

eq-ready app

EQ-Ready

Är du redo för e-mobilitet?

Ta reda på det själv! Den kostnadsfria smartphone-appen visar om det skulle passa dig att byta till en elbil genom att registrera ditt körmönster och jämföra med räckvidd och prestanda hos våra elbilar och laddhybrider. Ladda bara ned EQ Ready-appen och testa med din egen bil.

Läs mer om Mercedes-Benz e-mobilitet här.

Mercedes me Adapter

mercedes me adapter

Mercedes me Adapter

Med Mercedes me Adapter kan du ta dialogen med din bil till en helt ny nivå. Låt dina körda sträckor eller tankningar registreras automatiskt i din smartphone, hitta din parkerade bil snabbt och enkelt, eller se aktuell status för bilen med bland annat mätarställning och bränslenivå. Närsom helst och var som helst, tack vare Mercedes me Adapter App. Du kan använda Mercedes me Adapter i ett flertal av Mercedes-Benz modeller, i vissa fall i bilar tillverkade fr.o.m. år 2002.

Ladda ned Mercedes me Adapter-appen nu, och upptäck fler funktioner för en enklare och mer avslappnad vardag. 

Mercedes-Benz Guides

Mercedes-Benz Guides

Mercedes-Benz Guides

Mercedes-Benz Guides är din digitala instruktionsbok.* 

Mercedes-Benz Guides-appen tillhandahåller information om drift och användning av fordonet. Under "Mina Guider/My Guides" finns tillgång till information om alla tillgängliga modeller. Guider som laddats ner i appen är även tillgängliga offline. 

*Informationen som hittas i appen ersätter inte under några omständigeter den medföljda, fysiska instruktionsboken. 

AMG Track Pace

amg track pace

AMG Track Pace

AMG TRACK PACE är en app för den ambitiösa Mercedes-AMG föraren som vill registrera, analysera och utvärdera fordonsdata och tid på racingbanan och dela sin upplevelse med sina vänner. 

AMG TRACK PACE är fylld av innovativa funktioner för din bil på banan. När heads-up displayen, mediadisplay och den digitala instrumentbrädan blir förstärka genom att smartphoneappen kopplas upp till fordonets WiFi Hotspot kan du fånga dina känslor samtidigt som du har maximal kontroll över din körprestanda på banan.