C-Klass Coupé

Imponerande dynamik.

Mercedes-Benz C-Klass Coupé lämnar ingen oberörd. När den kommer körande är den oemotståndlig. Den intar vägen som en virtuos och står alltid i centrum. Ett ultimat statement för individualister som vill uppleva dynamiken med alla sinnen. Ett riktigt sporthjärta under huven och några av de bästa Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknikerna som vi någonsin har utvecklat – för närmast gränslös körglädje. Låt dig inspireras.

Pris inkl. 25 % moms. 

CLA Coupé

Tar andan ur det mesta.

När CLA Coupé kommer körande, förvandlas de populäraste kvarteren till en scen och de lugna bakgatorna till backstage-område. Dess avantgardistiska design lägger ribban lite högre. Den intar vägen som en virtuos. Även i den digitala världen kan denna linslus konsten att övertyga: CLA Coupé möjliggör en imponerande förbindelse mellan förare, bil och omvärld.

Pris inkl. 25 % moms. 

CLS Coupé

En skönhet på vägen.

Imponerar vid första anblicken. CLS Coupé kombinerar sedans komfort med elegansen i en coupé – och det är inte utan anledning den ses som stilikon. Fyra dörrar, bekväma baksäten och en lyxig interiör bjuder på enorm känsla av välbehag. Kliv in och njut av ögonblicket då motorns kraft överförs till vägen.

Pris inkl. 25 % moms. 

E-Klass Coupé

Modern lyx i storformat.

Enligt de exklusiva Gran Turismo-modellernas tradition erbjuder nya E-Klass Coupé unik komfort och generöst utrymme för resor på fyra högkvalitativa sittplatser. Ändå är den mer dynamisk och säker än någon annan Coupé. Perfekta proportioner och stilren elegans gör nya E-Klass Coupé till en designklassiker. Det unika teknikpaketet gör den till ett intelligent mästerverk. Vad väntar du på?

Pris inkl. 25 % moms. 

S-Klass Coupé

Gran Performer

Ren lyx möter en unik körkänsla – i S-Klass Coupé förenas det bästa från två världar: hisnande design och blixtrande prestanda. Samtidigt utstrålar den en imponerande auktoritet som gör den till en sann personlighet på vägarna. Lika attraktiv som sin atletiska handlingskraft är de inre värdena: utvalda material och komfort i toppklass. Både förnuft och känsla får sitt.

Pris inkl. 25 % moms. 

Nya S-Klass Coupé

Design som får dig att tappa andan.

Nya S-Klass Coupé tar lyxcoupé-segmentet till en ny nivå. Den senaste generationen av denna drömbil imponerar med en kraftfull, fascinerande framtoning i exteriören och en stilbildande, unik design i den lyxiga kupén.

GLC Coupé

Skönhet och spänst i ny tappning.

GLC Coupé kombinerar suv-detaljer med coupé-linjer och gör den till en exempellös fullträff. Som utpräglad och expressiv coupé presenterar den sig med breda axlar och höga dörrkanter under fönstren. På vägen övertygar den med ovanligt smidig manövrering och sportighet. Samtidigt är GLC Coupé perfekt för vardagen tack vare generöst med plats och flexibla förvaringsutrymmen. En bil som gjord för dig.

Pris inkl. 25 % moms. 

GLE Coupé

Överlägset smidig. Exceptionellt storslagen.

Inom bilkonstruktion står GLE Coupé för ett nytt uttryckssätt. Den förenar närvaron hos en suv med dynamiken och elegansen hos en coupé. Dess design kombinerar suv- och coupé-detaljer, dess köregenskaper prestanda och spänst. Den höga sätespositionen ger en upphöjd körkänsla, och den horisontella linjeföringen i kupén skapar en särskilt sportig atmosfär. Upplev modern lyx i en ny dynamisk form.

Pris inkl. 25 % moms. 

Mercedes-AMG GT fyradörrars coupé

Life is a race.

Nya Mercedes-AMG GT fyradörrars coupé förenar imponerande sportbilsprestanda med funktionaliteten hos en elegant fyradörrarsmodell. En uttrycksfull design med låg, sluttande motorhuv, dominant frontparti och muskulös kropp bevisar de sportiga generna hos fyradörrarscoupén.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

Mercedes-AMG GT

Har kommit för att hänföra dig.

Lång motorhuv, förarplatsen placerad långt bak, brett, kraftfullt bakparti. Det är proportionerna hos sportbilarna från Mercedes-AMG. Du kliver in och trycker på startknappen. Den vaknar med ett lugnt, djupt andetag. Än så länge – för med ett tryck på gaspedalen bidrar varenda hästkraft till att komponera det unika AMG-soundet. Låt dig hänföras av V8:an i Mercedes-AMG GT när den utvecklar sin fulla effekt. När den kommer körande ser du inget annat.

Pris inkl. 25 % moms.