C-Klass Sedan

Kultiverad sportighet.

C-Klass Sedan kombinerar oändlig körglädje med unik komfort. Den estetiska designen är ett uttryck för Mercedes-Benz stilrena formspråk som också präglar våra stora sedaner. Den intelligenta, lätta konstruktionen, den utmärkta aerodynamiken och de snåla motorerna gör den extra effektiv. Ställ nya krav. Upplev en unik körkultur.

Pris inkl. 25 % moms.

C-Klass Kombi

Mer frihet och flexibilitet.

C-Klass Kombi ger mer frihet till dina önskemål – generositeten syns i varje detalj, med en design som fascinerar och inte släpper taget. Med Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknik som ger en helt unik körkänsla. Och med ännu mer lastvolym som enkelt går att anpassa till dina individuella transportkrav. Du kan se fram emot en slående lyx. Mer utrymme för ditt liv.

Pris inkl. moms från

C-Klass Coupé

Imponerande dynamik.

Mercedes-Benz C-Klass Coupé lämnar ingen oberörd. När den kommer körande är den oemotståndlig. Den intar vägen som en virtuos och står alltid i centrum. Ett ultimat statement för individualister som vill uppleva dynamiken med alla sinnen. Ett riktigt sporthjärta under huven och några av de bästa Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknikerna som vi någonsin har utvecklat – för närmast gränslös körglädje. Låt dig inspireras.

Pris inkl. moms från

C-Klass Cabriolet

Öppen körglädje 365 dagar om året.

I C-Klass Cabriolet är det sommar året om. Till detta bidrar intelligenta cabriolet-funktioner och en helautomatisk tygsufflett, som kan öppnas eller stängas i en hastighet på upp till 50 km/h. Öppna upp för en intensiv körupplevelse, omgiven av en förbluffande stil av sportighet och lifestyle.

Pris inkl. moms från