Mercedes-AMG GT fyradörrars coupé

Life is a race.

Nya Mercedes-AMG GT fyradörrars coupé förenar imponerande sportbilsprestanda med funktionaliteten hos en elegant fyradörrarsmodell. En uttrycksfull design med låg, sluttande motorhuv, dominant frontparti och ett muskulöst kroppsspråk visar de sportiga generna hos fyradörrarscoupén.

Köppris från fabrik inkl. 19 % moms.

Mercedes-AMG GT

Har kommit för att hänföra dig.

Lång motorhuv, förarplatsen placerad långt bak, brett, kraftfullt bakparti. Det är proportionerna hos sportbilarna från Mercedes-AMG. Du kliver in och trycker på startknappen. Den vaknar med ett lugnt, djupt andetag. Än så länge – för med ett tryck på gaspedalen bidrar varenda hästkraft till att komponera det unika AMG-soundet. Låt dig hänföras av V8:an i Mercedes-AMG GT när den utvecklar sin fulla effekt. När den kommer körande ser du inget annat.

Pris inkl. 25 % moms. 

Mercedes-AMG GT Roadster

Intensitet i toppform.

Mercedes-AMG GT Roadster är den perfekta symbiosen mellan typisk AMG Driving Performance och obegränsad njutning av öppen körning. Med samma proportioner som en klassisk sportbil och den nya AMG Panamericana-grillen träffar den mitt i prick. Den högklassiga interiören utstrålar ren raceratmosfär. Och när softtopen öppnas på bara elva sekunder känner du den rena, ofiltrerade kraften i V8:an med alla sinnen. Kan det finnas någon bättre anledning till att köra öppet?

Pris inkl. 25 % moms.