Nya Sprinter. Ökar försprånget.

Framtidsorienterad, effektiv, pålitlig

Den är så mångsidig att du alltid hittar rätt modell för dina transportuppdrag. Nya Sprinter finns i ett stort antal versioner: Sprinter Skåpbil och Sprinter Flakbil väljer du för dina specialuppdrag och Sprinter Tourer om du behöver en rymlig bil med passagerarutrymme. Alla modeller kan självklart skräddarsys efter dina behov med ett stort antal utrustningar.

En arbetshäst
som tål att tittas på

Redan vid första anblicken väcker nya Sprinter känslorna till liv: Designen följer Mercedes-Benz moderna designkoncept Sensual Purity. Förarplatsen har fått en ansiktslyftning och övertygar med högklassig design och utmärkt funktionalitet, till exempel i form av det smarta, moduluppbyggda förvaringskonceptet och KEYLESS-START.

Mobilitet 4.0

För att göra arbetet så ekonomiskt och bekvämt som möjligt kan ett flertal olika radioversioner, multimediesystem och lösningar för uppkoppling väljas som tillval till Sprinter. Utbudet sträcker sig från smartphone-hållaren, radion med Bluetooth®-gränssnitt och handsfree-funktion och till multimediesystemet med högupplöst pekskärm, hårddiskbaserad navigation med kartor i 3D och integrering av smartphone. Manövreringen är enkel.

Där transportuppdragen finns,
finns även Sprinter

Tycker du att en transportbil ska vara både praktisk och driftsekonomisk? Eller behöver du en representativ Van med höga krav på komfort? Sprinter är redo för båda delar – och mer därtill: Skåpbil och Tourer, Chassi och Flakbil utgör grunden för ett imponerande utbud av olika versioner. Utbudet växer ytterligare när man räknar in de fyra motorerna, det breda spektrat av tillval, chassiversioner och branschspecifika påbyggnationslösningar.

Säkrar ditt företags framgång

Sprinter är säkerheten själv. Råkarossens stabila konstruktion och gedigna materialsammansättning utgör den solida basen. Till detta läggs ett brett utbud av hjälpsystem. För även de mest erfarna förare hamnar i situationer där stödet från ett assistentsystem kan vara både välkommet och direkt livsavgörande.

Driftsekonomisk
som få

När du väljer Sprinter väljer du en bil som har bevisat sin driftsekonomi med besked under mer än 20 års tid. Nya Sprinter är med sin beprövade kvalitet och tillförlitlighet en fortsättning på framgångssagan. Driftsekonomin kommer du att ha glädje av redan från första metern. Med det förmånliga ingångspriset för bil med framhjulsdrift och massor av konfigureringsmöjligheter kan du beställa exakt den bil som du verkligen behöver.