Arocs.

Ett nytt kraftpaket på bygget.

Nya Arocs förenar på ett unikt sätt kraft och robusthet med effektivitet, och är en värdig fortsättning på Mercedes-Benz 110 år långa och framgångsrika erfarenhet av att tillverka bygg- och anläggningsfordon. Och den stannar inte där: innovativ och modern teknik visar att detta är en maskin för framtiden. Varje gång den används visar den sitt ursprung och för vilket syfte den utvecklades.

Tack vare vridmomentstarka drivlinekonfigurationer som tål hög belastning klarar du alla körsituationer med kraft och bravur. Arocs styrkor kan utnyttjas fullt ut även under tuffa användningsvillkor. Detta tack vare den robusta, solida chassi-, fjädrings- och ramkonstruktionen, som även utmärker sig genom en mycket hög belastningskapacitet.

Arocs höga effektivitet är en gedigen grund för dina framgångar. För att det ska gälla även för viktkänsliga uppdrag under svåra förhållanden har vi utvecklat Arocs Loader* och Arocs Grounder. Förutom Euro VI-motorernas (standard) låga förbrukning bidrar även en rad faktorer till en mycket god driftsekonomi, t. ex. längre livslängd hos många komponenter, lägre reparations- och servicekostnader samt förenklade påbyggnationer och ett brett utbud för så gott som alla användningsområden inom entreprenad. Förarhytterna till Arocs har en lösning för varje uppdrag, bla BigSpace och Gigaspace.

Facebook

Följ oss på facebook!

Till vår facebook sida.

Broschyr

Beställ Broschyr

Få en broschyr hemskickad - kostnadsfritt!

INSTRUKTIONSBOK AROCS