Originaltillbehör till Axor

Det lilla extra för experter

Din arbetsplats ska vara utformad som du vill ha den.

Det första intrycket är avgörande och det gäller naturligtvis även för din Axor. Därför finns det massor av Mercedes-Benz originaltillbehör för exteriören så att din bil alltid visar sig från sin bästa sida. Sortimentet av utvändiga höjdpunkter omfattar allt från dekorfolie till vindavvisare för sidorutorna och glänsande detaljer i krom och rostfritt stål. Du kommer garanterat att hitta något som passar just din lastbil.

Du tillbringar ju mycket tid i din lastbil. Därför är det självklart att du ska trivas riktigt bra i den. För ännu mer komfort och individuell utformning av förarhytten finns vårt omfattande utbud av interiörtillbehör. Du hittar allt från träpaneler till snygga stolsklädslar, praktiska förvaringsfack och detaljer som en ansiktsspegel. Här lämnas inga önskningar ouppfyllda.

Tack vare den senaste tekniken är du alltid nåbar ute på vägarna. Front- eller backkamerasystem, olika radioenheter och mobila kommunikationsutrustningar samt en klassisk komradio är andra delar i sortimentet. Mycket nöje med att välja dina favoriter!