Nya Actros

En ny dimension av driftsekonomi och överskådlighet i vagnparken

För att totalkostnaden ska bli så låg som möjligt erbjuder Mercedes-Benz CharterWay effektiva och prisvärda mobilitetslösningar inom flera områden.

Risksäkring, bästa möjliga fordonstillgänglighet och transparent kostnadsberäkning – från förlängd garanti och servicepaket till omfattande serviceavtal inklusive slitage.

De enskilda serviceprodukterna är indelade på ett sådant sätt att de kan täcka in alla de behov som en vagnpark har. Och nya Actros har ännu mer att erbjuda. Tekniska förbättringar ger färre slitagereparationer och många andra besparingar jämfört med föregångaren Actros Euro V.

Med serviceavtalet Complete innebär detta en kostnadssänkning som märks direkt efter att bilen registrerats. Och i kombination med FleetBoard® får du tillgång till en aktiv serviceadministration som sänker kostnaderna ytterligare.

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

e-news

Nyhetsbrev

Först med information och nyheter om våra lastbilar!

    CharterWay ServiceLeasing kombinerar fördelarna hos CharterWay Service med leasing till en individuell totallösning utan ytterligare investeringskostnader.

    Du får den bil du vill ha, och säkrar samtidigt beståndet och kapaciteten hos din vagnpark, med överskådlig kapitalinsats. Administrationen blir dessutom lättare och du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

    CharterWay Rental ger dig möjlighet att snabbt hantera korta arbetstoppar utan kapitalbindning och utan risk. Och i alla CharterWay-produkter ingår support via Mercedes-Benz försäljnings- och servicepartners i hela Europa.