Om CharterWay

20 år i täten med skräddarsydda tjänster

Det framgångsrika konceptet CharterWay introducerades 1992 i liten skala. Under de gångna 20 åren har det utvidgats successivt och produktutbudet har optimerats. Numera är CharterWay en av de ledande leverantörerna av mobilitetstjänster för nyttofordon. Som en pålitlig partner i många olika bransch- och kundsegment har CharterWay etablerat sig med sina nyskapande produkter i över 15 länder i Europa samt i Sydafrika.

För dig som kör en lastbil från Mercedes-Benz så kan CharterWay vara ett stöd som gör ditt jobb lättare. Vårt nät av auktoriserade Mercedes-Benzpartners omfattar både återförsäljare och serviceverkstäder över hela Europa. Här får du hjälp att hålla hjulen rullande, så att du alltid är redo att konkurrera på marknader som blir allt tuffare.

e-news

Nyhetsbrev

Först med information och nyheter om våra lastbilar!

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

CharterWay erbjuder tjänster inom tre olika produktgrupper:

CharterWay Service

omfattar service, förlängd garanti, och reparationstjänster efter behov.

CharterWay ServiceLeasing

kombinerar tryggheten hos serviceavtalet med leasing. Resultatet blir en totallösning utan ytterligare investeringskostnader.

CharterWay Rental

ger dig möjlighet att utöka transportkapaciteten flexibelt och kortfristigt, helt utan kapitalbindning eller risk.

Inom ovanstående produktgrupper erbjuds produkter med olika omfattning samt möjlighet att välja till tjänster. Lösningarna är utformade för att möta både dina behov, och de allt större utmaningarna på marknaden.