Linje- och fjärrtrafik - Vägen till enklare transporter

För åkerier som vill ligga i täten är det ett måste att klara av alla utmaningar och krav som ställs, både idag och i framtiden. Mercedes-Benz har fjärrlastbilar som tar komfort och ekonomi till nya nivåer. Lastbilarna möter de krav som ställs och kommer att ställas på komfort, bränsleförbrukning och driftsekonomi. Med rätt lastbil förstärker du din lönsamhet.

Det stora utbudet av utrustning, trailers och typserier gör att du kan få en perfekt konfigurerad bil för så gott som alla användningsområden för en fjärrlastbil, du kan anpassar lastbilen efter vilken typ av linjetrafik du kör och vilka behov du har. Upplev en ny dimension av fjärrtrafik!

 

Mercedes Actros - Lastbilen som tar komfort och ekonomi till nya nivåerNya Actros är optimerad för körning, arbete och vila.

När vi utvecklade nya Actros ifrågasatte vi allt. Resultatet blev en avsevärd minskning av bränsleförbrukningen. Vi har lyckats att minska bränsleförbrukningen och totalkostnaden minskas tack vare ett service- och tjänsteutbud som är specialanpassat till nya Actros, till exempel telematiksystemet FleetBoard som ingår som standard. Nyutvecklade Actros definierar begrepp som rörelsefrihet, rymd och atmosfär på ett nytt sätt, utan att förlora fokus på förarens vardag.

Med nya Actros får du nu ännu mer lönsamma lösningar för fjärr- och linje-trafik. För att detta också ska gälla för viktkänsliga och volymkrävande transporter har vi utvecklat Actros Loader och Actros Volumer. Vi tror nämligen att speciella arbetsuppgifter kräver speciella verktyg. Eller rättare sagt – speciella lastbilar.

Upptäck nya Actros  

Läs mer om Actros Loader och Actros Volumer