Nya Actros

Öppnar en ny dimension

Redo att anta framtidens utmaningar

Exteriördesignen är kraftfull, från frontkjolen och kylargrillen till taket. Nyutvecklade Actros öppnar en ny dimension även när det gäller utseendet, som skvallrar om de inre kvaliteterna. Där är miljön ljus och inbjudande och det finns en tydlig åtskillnad mellan arbets- och relaxplats. Hytterna till nya Actros är skönare än någonsin att arbeta, vila och övernatta i. Alla 2 500 mm breda förarhytter har plant golv i standardutförandet. Ståhöjden mellan stolarna är upp till 2,13 m. Dessutom finns betydligt mer plats för förvaring än hos föregångaren. De 2 300 mm breda förarhytterna kan beroende på hur bilens planerade användning beställas med genomgående plant golv eller med motortunnel i två olika höjder.

Facebook

Följ oss på facebook!

Till vår facebook sida.

Heltäckande driftsekonomi

Alla lastbilar kostar. Vår sparar.

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

Effektivare än någonsin

För att öka driftsekonomin har vi försett nya Actros med flera förbrukningsreducerande innovationer. Tillsammans med förmånliga CharterWay detta en effektiv fjärrbil:

  • Euro VI har 5% lägre bränsleförbrukning än Euro V-föregångaren
  • Predictive Powertrain-systemet minskar förbrukningen med 5% ytterligare i backar
  • Låga totalkostnader med FleetBoard-systemet
  • Kan levereras som CharterWay Service Complete med leasing-, finansiering och försäkringslösningar
  • Kan ges med förarkurser som lär bränslesnål körning

Mer dynamisk än någonsin

I nya Actros upplever du en ojämförligt skön körkänsla tack vare en ny, innovativ bakaxelupphängning för 4x2-versionerna, styrning med exakt respons samt en bredare och styvare ram. De pigga motorerna finns i fyra cylindervolymsklasser och totalt 16 effektsteg mellan 175 kW (238 hk) och 460 kW (626 hk). Tillsammans med växlingsautomatiken Mercedes PowerShift 3 (standard) och extra körprogram utgör de ett ofelbart recept för ekonomisk körglädje. Och nya Actros har många andra fördelar. Till exempel valfria ramöverhäng för att ytterligare förenkla påbyggnationer och ett ännu bredare utbud av axelavstånd. En tankvolym på upp till 1 420 l för 4x2-dragbilar och flexibla kombinationsmöjligheter med olika tankar ökar möjligheten till anpassning efter arbetsområde.