Lägre bränsleförbrukning och bättre lönsamhet – från dag ett

Lägre bränsleförbrukning och bättre lönsamhet – från dag ett

När vi utvecklade nya Actros ifrågasatte vi allt. Resultatet blev en avsevärd säkning av bränsleförbrukningen. Vi har också lyckats sänka totalkostnaden tack vare ett service- och tjänsteutbud som är specialanpassat till nya Actros, till exempel telematiksystemet FleetBoard som ingår som standard. Vårt mål är alltid detsamma: att öka din lönsamhet.

Med upp till 7 % lägre bränsleförbrukning jämfört med föregångaren är nya Actros med någon av Euro V-radmotorerna en sparsam investering. Även Euro VI-motorerna (Euro VI är standard) sätter nya måttstockar – med upp till 5 % lägre förbrukning än föregångarna med Euro V-motor. Euro VI-motorerna finns i fyra cylindervolymsklasser och totalt 16 effektsteg mellan 175 kW (238 hk) och 460 kW (626 hk). Tack vare samarbetet mellan dessa nyutvecklade, förbrukningsreducerade motorer och många innovativa lösningar spelar nya Actros i en helt egen division när det gäller driftsekonomi. Och kostnaderna kan kapas ytterligare genom bland annat bränslereducerade sekundärförbrukare, den optimerade växlingsautomatiken Mercedes PowerShift 3 (ingår i grundutförandet), den avancerade aerodynamiken och det innovativa hjälpsystemet Predictive Powertrain Control.

Broschyr

Beställ Broschyr

Få en broschyr hemskickad - kostnadsfritt!

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

Lönsam helhetslösning

För att du ska kunna utnyttja nya Actros tekniska potential fullt ut, har vi satsat på ett bredare utbud av service och tjänster. Därför satsar vi stort på ett service- och tjänsteutbud som är speciellt anpassat till nyutvecklade Actros. Genom detta får du en särskilt låg totalkostnad och alltså en mer lönsam helhetslösning. Hit hör till exempel de moderna telematiklösningar som ingår i standardutrustningen, omfattande serviceavtal, förmånliga leasing- och finansieringsvillkor med garanterade, högre restvärden samt förbrukningsreducerande utbildningsåtgärder. I praktiken innebär det lägre totalkostnader och bättre lönsamhet – från dag ett.