En ny dimension av kördynamik

Revolutionerade köregenskaper

Exakt anpassade drivlinekonfigurationer, spontan kraftutveckling, ökad körstabilitet, förbättrade styregenskaper och inte minst flera och nya körhjälps- och säkerhetssystem – allt avlastar föraren märkbart och bjuder på en helt ny körkänsla. Nya Actros utmärker sig genom en suverän kördynamik. Vi har nämligen hittat det perfekta förhållandet mellan komfort, direktkontakt med vägen och mycket goda köregenskaper:

Vi har nyutvecklat flera drivnings-, chassi- och fjädringskomponenter och förbättrat de beprövade. Till exempel ger den optimerade gasresponsen i de nya, kraftfulla radmotorerna och den perfekt anpassade växlingsstrategin i automatväxellådan (standard) en långt mer spontan och komfortabel igångkörning jämfört med föregångaren. Även hypoidbakaxeln har förbättrats ytterligare. Kraften som alstras i motorn överförs mycket mer effektivt än tidigare till vägen. Vi har gjort allt för att bilen ska ha så hög komfort och vara så användningsanpassad som möjligt.För att sänka förbrukningen – och därmed förbättra driftsekonomin.

Broschyr

Beställ Broschyr

Få en broschyr hemskickad - kostnadsfritt!

Facebook

Följ oss på facebook!

Till vår facebook sida.

Körkomfort är när alla komponenter är perfekt avstämda

Det gäller allt från den nya styrinrättningen, den bredare, styvare ramen och den nya 4-bälgsluftfjädringen till den unika och innovativa bakaxelupphängningen*, som till exempel ger bättre under- och överstyrningsegenskaper och bättre sidostabilitet. Det beprövade elektroniska bromssystemet och stabilitetsregleringen ingår i standardutrustningen och höjer säkerheten. Dessutom finns säkerhets- och hjälpsystem som tillval, till exempel den nya trötthetsvarnaren, Active Brake Assist 3 och avståndshållaren med Stop-and-go-funktion, som hjälper föraren i stressiga situationer.Som tillval finns även bi-xenonstrålkastare, kurvljus, LED-varselljus och LED-baklyktor som ökar den passiva säkerheten. Det ger föraren maximal körkomfort och en säker och smidig körning. Från start till mål.

* Endast till 4x2-Fahrzeugen, inte till Actros Loader.