En ny dimension av komfort

Genomtänkt in i minsta detalj

Nyutvecklade Actros från Mercedes Benz Trucks definierar begrepp som rörelsefrihet, rymd och atmosfär på ett nytt sätt, utan att förlora fokus på förarens vardag.

En modern arbetsplats, inbjudande relaxplats och samtidigt plats för god sömn – de nya förarhytterna i nya Actros erbjuder hela konceptet, framför allt med GigaSpace. Upplev en ny dimension inom fjärrtrafik på ett fascinerande sätt, till exempel genom den imponerande ståhöjden* på 2,13 m och det suveräna förhållandet mellan förvaringsutrymme och rörelsefrihet. Även när det gäller bredden är nya Actros tongivande: den 2 300 mm breda versionen finns nämligen med ett genomgående plant golv som tillval. I de 2 500 mm breda förarhytterna har förvaringsfacken ovanför vindrutan på passagerarsidan flyttats in, vilket ger maximal rörelsefrihet för huvudet.

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

Broschyr

Beställ Broschyr

Få en broschyr hemskickad - kostnadsfritt!

En helt ny dimension av arbets-, relax- och liggkomfort

Bättre ergonomi med praktiska lösningar var en förutsättning för den nya arbetsplatsen – och det som låter så enkelt och samtidigt känns så bra, är resultatet av en rad ergonomiska och funktionella komponenter som passar perfekt tillsammans. Det handlar exempelvis om den nya förarplatsen, de nya stolarna och den nya multifunktionsratten. Alla komponenter manövreras enkelt och logiskt och är exakt anpassade till arbetsgången i fjärrtrafik.

Insida att känna sig som hemma i
Helt avgörande för den inbjudande atmosfären i nya Actros är den hemtrevliga interiördesignen med sitt behagliga färgkoncept, det rena formspråket och materialen av hög kvalitet; perfekt bearbetade och lätta att rengöra. Och sist men inte minst den tydliga åtskillnaden mellan arbets- och relaxplatsen. Ett genomtänkt relaxkoncept och det nya SoloStar-konceptet ger god återhämtning under rasterna. I de nyutvecklade bäddarna vågar vi nästan garantera att du sover gott. Flera praktiska detaljer samt olika interiörkoncept som tillval ökar känslan av välbefinnande och ger den nya dimensionen av förarhyttskomfort en helt unik och personlig prägel.

Att du trivs bakom ratten i din lastbil är en grundläggande förutsättning för att du ska köra avslappnat, därför har den nya arbetsplatsen tagits fram med föraren i fokus. Genomtänkt in i minsta detalj, stor rörelsefrihet, gott om stuvutrymme och trevlig atmosfär - Actros nya lastbilshytt lämnar inte mycket övrigt att önska när det gäller komfort.* Ståhöjd mellan stolarna.