Hyttversioner

Förarhytter ska vara gjorda för att användas – och anpassade till användningen

Med en bredd på 2 500 mm respektive 2 300 mm, samt en längd som vuxit till 2 300 mm jämfört med föregångaren, kan nya Actros uppfylla högt ställda krav på utrymme, utrustning och komfort. Vi kallar förarhytterna GigaSpace, BigSpace, StreamSpace och ClassicSpace.

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

Facebook

Följ oss på facebook!

Till vår facebook sida.

Mer Actros, mer komfort

Med fyra takversioner, två bredder och olika hytthöjder har de sju hyttversionerna för nya Actros för fjärrtrafik optimala förutsättningar att få jobbet gjort. Den 2 300 mm breda StreamSpace-hytten är optimalt konstruerad för att användas av en förare i nationell fjärrtrafik. Som tillval finns hytten med ett genomgående plant golv och har då en ståhöjd* på 1,97 m. Jämfört med föregångaren finns över 100 l extra volym samt 70 l extra förvaringsutrymme. Detta ger ett optimalt förhållande mellan aerodynamik och relaxkomfort i nationell fjärrtrafik.

StreamSpace-hytten finns även med 2 500 mm bredd och med plant golv. Det ger större rörelsefrihet och stuvutrymme vid användning inom internationell fjärrtrafik. Tack vare det låga luftmotståndet bidrar StreamSpace-hytten alltid till att minska bränsleförbrukningen.

ClassicSpace, BigSpace och GigaSpace

ClassicSpace-hytten som är 2 300 mm bred och har en 170 mm hög motortunnel är avsedd för regional fjärrtrafik. Som tillval finns den också med plant golv.
Den 2 500 mm breda BigSpace-hytten med plant golv och 1,99 m ståhöjd* lämpar sig mycket väl för internationella körningar och utmärker sig genom stor rörelsefrihet och gott om stuvutrymme. Svart på vitt innebär det 5 700 l invändig volym och 890 l stuvutrymmesvolym.

Vill du ha ännu mer plats och komfort återstår GigaSpace-hytten. Den är konstruerad för internationell fjärrtrafik och passar för transporter som kräver två förare, även när det gäller förvaringsutrymme. Med 920 l extra volym, 50 l extra stuvutrymme och en ståhöjd* på 2,13 m ger hytten en imponerande känsla av rymd jämfört med Actros MegaSpace-hytt. Dessutom finns extra gott om plats för allt som ska med på resan. Alla nya Actros förarhytter har ett stort urval av extrautrustning som kan göra din arbetsmiljö ännu mer bekväm och personlig.

* Mellan stolarna.