Mercedes-Benz Lastbilar – Nya Actros

Mer än en lastbil - Ett transportfordon med mycket lastkapacitet


Den som vill ligga i täten behöver lastbilar som klarar alla utmaningar och krav. Vi vill kunna erbjuda dig en lastbil för fjärrtrafik som imponerar inom alla områden, både i dag och i framtiden. Därför bestämde vi oss för att nyutveckla och bygga om Actros från grunden. På så sätt kan vi möta de allt högre kraven på komfort,bränsleförbrukning, driftsekonomi, kördynamik och ett brett utbud.

Resultatet är en fjärrbil som glänser från front till bakparti då den erbjuder maximal komfort med sina nya förarhytter i bl.a. Gigaspace-storlek. Du kan köra mer ekonomiskt och bränslesnålt än någonsin, tack vare flera tekniska innovationer för bränslebesparing och ett perfekt anpassat serviceutbud. Den är smidigare, säkrare och effektivare än de flesta tidigare lastbilar vilket gör den lämplig för alla typer av transportuppdrag. Och eftersom det stora utbudet av utrustning och typserier gör att du kan få en perfekt konfigurerad bil för så gott som alla användningsområden för en fjärrbil. Stig in och upplev en ny dimension av fjärrtrafik!

Nya Actros på youtube

Filmer som visar upp tekniken i Nya Actros.

turboretarderkoppling

Till Youtube filmen

Mer om Mercedes-Benz Turboretarderkoppling!

Webbspecial - Nya Actros

Upplev en ny dimension i fjärrtrafiken.

Fleetboard för minskad bränsleförbrukning

 Till nya Actros erbjuder vi telematiksystemet FleetBoard. Få fordonshantering, logistikhantering och tidshantering smidigt på ett och samma ställe. Fleetboard ger en kontinuerlig utvärdering av flottan, minskar bränslekostnader och slitage och ger förslag på potentiella förbättringar för alla lastbilar och förare.

Du kan själv testa din nya Actros i Fuel Duel, där vi visar hur Fleetboard och ett bränslebesparande körsätt kan ge besparingar av bränsleförbrukningen med upp till 15%