Komfort som är anpassad efter föraren och uppdraget

Imponerande in i minsta detalj

Actros ger begrepp som rörelsefrihet, rumskänsla och atmosfär en helt egen betydelse utan att glömma bort förarens vardag och arbete. Kort och gott: Arbets-, boende- och sovkomfort som lever upp till de höga krav som en förare inom fjärrtrafik ställer.

En modern arbetsplats, en inbjudande relaxplats och samtidigt generöst med utrymme för god sömn – förarhytterna i Actros erbjuder hela konceptet. Framför allt med GigaSpace, som låter förare i fjärrtrafik njuta av Actros extraordinärt höga komfort. Till exempel genom den imponerande ståhöjden* på 2,13 m och det mycket fördelaktiga förhållandet mellan förvaringsutrymme och rörelsefrihet.

Enastående ergonomi med praktiska lösningar utmärker arbetsplatsen i Actros – och det som låter så enkelt och samtidigt känns så bra, är resultatet av en rad ergonomiska och funktionella komponenter som passar perfekt tillsammans. De bekväma stolarna, multifunktionsratten och förarplatsen som är optimalt anpassad efter föraren. Alla komponenter manövreras enkelt och logiskt och är exakt anpassade till arbetsgången i fjärrtrafik. Trivseln i Actros hytter ökar ytterligare genom att arbets- och relaxdelen är tydligt avskilda samt genom den hemtrevliga interiördesignen med behagliga färgtoner, ett tydligt formspråk och lättskötta material av högsta kvalitet.

Det genomtänkta relaxkonceptet och i synnerhet SoloStar-konceptet ger goda förutsättningar för återhämtning och vila. I de bekväma bäddarna sover man gott. Många praktiska detaljer samt olika interiörkoncept** ökar känslan av välbefinnande och ger en helt unik och personlig prägel åt förarhyttskomforten i Actros.

* Ståhöjd mellan stolarna.
** Extrautrustning.