Tunga transporter blir en lätt match

Actros SLT tungdragare

Actros tungdragare upp till 250 ton är utvecklad och byggd för transport av tung och skrymmande last. Dessutom har den föredömliga egenskaper vad gäller komfort, prestanda och flexibilitet. GigaSpace- och BigSpace-hytterna ger just den arbets- och relaxkomfort som behövs inom tungtransport. Det syns tydligt utanpå och märks varje gång du kör eller tar rast.

Med en kraftfull, tillförlitlig Euro VI-motor, växlingsautomatiken Mercedes PowerShift 3 och turboretarderkoppling har den en stark drivlina som tål hög belastning och ger just den styrka som krävs för tungtransporter. För att kraften ska kunna användas i alla lägen har Actros tungdragare en särskilt robust chassi-, fjädrings- och ramkonstruktion som med stor precision och kontroll överför kraften till vägen även under maximal belastning.

För största möjliga flexibilitet och användningsanpassning finns ett stort utbud av utrustning och modellserier. Det gör att du kan få en bil som är perfekt konfigurerad för så gott som alla användningsområden. Tungtransport på ett lättare sätt – Actros SLT tungdragare