Lägger mer vikt bakom värden som väger tungt – nya Atego

Både vid första ögonkastet och efter hundratals mil

Nya Atego är alltid lika imponerande. Här ingår inte bara alla utmärkta egenskaper hos föregångaren, utan de har tagits till en ännu högre nivå.

Bland dessa finns till exempel hög kvalitet, mycket hög tillförlitlighet och en konstruktion med lång livslängd. Dessutom finns det gott om ny utrustning och tekniska åtgärder som gör nya Atego till en lastbil som briljerar i bokföringen såväl som ute på vägarna. Nu är den till exempel ännu bättre förberedd för påbyggnationer. En annan fördel är den minskade miljöbelastningen. Tillsammans bidrar allt detta till att göra nya Atego till en värdefull följeslagare och ditt förstahandsval för lätt distributionstrafik.

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

e-news

Nyhetsbrev

Först med information och nyheter om våra lastbilar!

En starkt bidragande faktor är de nya, moderna och extra bränslesnåla 4- och 6-cylindriga radmotorerna. Dessa motorer uppfyller nämligen redan i dag miljöklass Euro VI som börjar gälla 2014. Växlingsautomatiken Mercedes PowerShift 3 (standard), de suveräna köregenskaperna och de attraktiva aluminiumfälgarna (extrautrustning) är ytterligare egenskaper som får nya Atego att skilja sig från mängden. Interiördesignen är ny och gör sitt till för Ategos höga kvalitet. Ta till exempel en titt på den nyutformade, ergonomiska förararbetsplatsen som finns i tre olika versioner. Utrustning som läderratten och den luftfjädrade komfortstolen (båda extrautrustning) gör sitt till. Som du ser är nya Atego den kompletta lastbilen för lätt distributionstrafik. Dessutom kan du räkna med att din verksamhet kommer att ha mycket goda förutsättningar för förbättrad lönsamhet. Välkommen in!