Skräddarsydd för lätt distributionstrafik

Med nya Atego är du ännu bättre förberedd inför uppdragen i lätt distributionstrafik. Bilen har bland annat en nyutformad förararbetsplats som imponerar med ännu högre ergonomi och komfort. Dessutom finns som standard nya, vridmomentstarka Euro VI-motorer, växlingsautomatik Mercedes PowerShift 3 (extrautrustning) samt suveräna och säkra köregenskaper.

Med nya Atego får du en ny generation lastbilar med massor av ny utrustning. De hjälper dig att utföra dina uppdrag i distributionstrafik enklare och smidigare.

Broschyr

Beställ Broschyr

Få en broschyr hemskickad - kostnadsfritt!

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

Förarhytt, utrustning

Ategos nydesignade förarhytter har inte bara ett kraftfullt och unikt utseende. Även de inre egenskaperna är imponerande. För att Atego ska vara så anpassningsbar som möjligt finns tre olika förarplatsversioner. I kombination med nytt kombiinstrument, ny multifunktionsratt och bekväma stolar ger de hög kör- och arbetskomfort. Alla reglage och förvaringsfack är ergonomiskt placerade och ger ett smidigt handhavande vid arbete i bilen.

Motorer, växellådor

Lika uppenbart blir det när du sitter bakom ratten. Ategos alla nya styrkor märks så snart du börjar utmana den. Bland styrkorna finns exempelvis ny styrning, nyutvecklad bakaxelupphängning, växlingsautomatiken Mercedes PowerShift 3 (tillval) och de effekthöjda och samtidigt bränslebesparande 4- och 6-cylindriga radmotorerna.

Körkomfort, anpassning för påbyggnationer

Eftersom utmaningarna för olika uppdrag inom bygg- och anläggningstrafik kan vara mycket skiftande, är nya Atego mycket väl anpassad för olika påbyggnationer. Vi erbjuder till exempel olika lösningar med förmonterad utrustning från fabrik eller en manskapshytt som tillval. Allt som allt innebär detta att du är bättre förberedd än någonsin för det dagliga arbetet inom bygg- och anläggningstrafik – både i dag och i framtiden.