Speciellt konstruerad för lätt distributionstrafik

Användningsområden

Med den här lastbilen på 6,5–16 t är du redo att ta dig an det dagliga arbetet i distributionstrafiken. Du får en perfekt utformad arbetsplats för föraren, där ergonomi och komfort har satts i första rummet. Dessutom finns vridmomentstarka Euro VI-motorer, växlingsautomatik Mercedes PowerShift 3 samt suveräna och säkra köregenskaper. Vi hoppas att du ska bli nöjd!

Atego finns i många individuellt utrustade varianter, så att du kan sköta dina distributionsuppdrag utan problem.

Ategos fyra 2 300 mm breda förarhytter har inte bara ett kraftfullt och unikt utseende. Även de inre egenskaperna är imponerande. För att Atego ska vara så anpassningsbar som möjligt finns tre olika förarplatsversioner. I kombination med kombiinstrumentet, multifunktionsratten och de bekväma stolarna ger de hög kör- och arbetskomfort. Alla reglage och förvaringsfack är ergonomiskt placerade och smidiga att manövrera vid arbete i bilen.

Även under körning märker du direkt vilka Ategos styrkor är. Det är bland annat den exakta styrningen och bakaxelupphängningen för anpassade styregenskaper, växlingsautomatiken Mercedes PowerShift 3 och de vridmomentstarka och samtidigt bränslesnåla 4- och 6-cylindriga radmotorerna.

Eftersom utmaningarna för olika uppdrag inom distributionstrafik kan vara mycket skiftande, är Atego mycket väl anpassad för olika påbyggnationer. Det gäller allt från el och elektronik till de mest varierande krav på förmonterad utrustning från fabrik – och mycket mer.

Kort sagt: Med Atego på 6,5–16 t är du redo att ta dig an det dagliga arbetet i distributionstrafiken. Både i dag och i framtiden.