Nya Antos

En ny lastbil för framtidens utmaningar

Nya Mercedes Antos. En milstolpe och vägvisare in i framtiden. En helt ny lastbilsklass som har utvecklats speciellt för distributionstrafik från 18 ton, för att kunna leva upp till höga anspråk inom varje användningsområde. Nu kan du utföra vardagens uppdrag inom regional trafik för exempelvis livsmedelstransport och handel eller i tank- och bulkbranschen ännu smidigare och mer effektivt.

Dessutom har denna lastbil låga reparations- och servicekostnader, god påbyggnationsanpassning och ett brett utbud, som till och med omfattar speciella typserier för regional transport med särskilda krav på nyttolast eller volym. För oss är service viktigt, vilket framförallt innebär en sak - att hjälpa dig att nå dina mål. Därför erbjuder vi en rad servicetjänster, däribland Mercedes Telematiksystem FleetBoard. Läs mer om våra olika tjänster nedan.

Nya Antos på Youtube

Se nya Mercedes-Benz Antos på youtube.

turboretarderkoppling

Till Youtube filmen

Mer om Mercedes-Benz Turboretarderkoppling!

Till Youtube filmen

Vill du veta mer om Hydraulic Auxiliary Drive?

För tung distributionstrafik från 18 ton

Kort sagt är detta en lastbil i ny tappning för framtidens utmaningar. Men framför allt är det en lastbil som ger dig en välanpassad lösning för varje användningsområde inom distributionstrafik från 18 t.
Nya Antos. Kliv in och upplev en ny klass för tung distributionstrafik.

Webbspecial - TCO

Vi kan göra din verksamhet mer lönsam!

Facebook

Följ oss på facebook!

Till vår facebook sida.