Tung distributionstrafik en lätt match för Antos 18–26 t

Distributionstrafik har sina speciella villkor

Antos är utvecklad särskilt för distributionstrafik från 18 t, för att uppfylla dina krav till 100 procent när det gäller exempelvis livsmedelstransporter och kyltransporter eller vid transport av flytande gods eller bulkvaror. Det stora utbudet av hyttvarianter ger mycket goda förutsättningar att uppfylla så gott som alla krav på påbyggnationslängd, nyttolast, utrymme och överblick. Dessutom är bilen lätt att köra tack vare den ergonomiska arbetsplatsen med bekväma stolar som man inte blir trött av att sitta i. Multifunktionsratten och det lättavlästa kombiinstrumentet bidrar till de goda köregenskaperna. Mercedes PowerShift 3, de följsamma Euro VI-motorerna, det välinställda chassit och växellåds-/axelkombinationer som är anpassade till användningsområdet ger en bra körkänsla.

Branschspecifika fordonskoncept

Med Antos Loader och Antos Volumer kan du göra extra ekonomiska transporter i branscher där nyttolast och volym är viktiga faktorer. Antos Loader är från fabrik kompromisslöst utformad och utrustad för en hög nyttolast. Det har du nytta av oavsett om du behöver transportera spannmål eller gas.

Antos Volumer har en enorm transportkapacitet, perfekt för dig som transporterar exempelvis produkter till bilindustrin eller vitvaror som kylskåp och tvättmaskiner och vill göra det med extra hög effektivitet.

Kliv in – och upplev Mercedes-Benz för distributionstrafik.