Bygg- och anläggningsfordon - Ny kraft för ditt företag

Det viktigaste inom bygg- och anläggningstrafik är inte bara att vara stark, utan också att kunna använda styrkorna på bästa sätt i alla lägen. Mercedes-Benz har 110 år av framgångsrik erfarenhet av att tillverka bygg- och anläggningsfordon. Du kan enkelt anpassa din lastbil utefter dina behov, oavsett om behöver en dumper, timmerbil, lastbil med kran, tridem eller helt enkelt en tipptrailer. Med vår erfarenhet vet vi vilka utmaningar och möjligheter det finns för olika industrier och vilken utrustning de behöver.

 

Arocs - Maximal kraft för maximal belastning
Nya Arocs förenar på ett unikt sätt kraft och robusthet med effektivitet, och är en värdig uppföljare på tidigare modell. Mercedes-Benz Nya Arocs kan anpassas efter byggindustrin, skogsindustrin och många fler industrier. Fordonet kan utrustas så att den är förberedd för plogutrustning med tridem eller så kan den utrustas som en dumper, perfekt för tung schaktkörning. Nya Acros kan även utrustas med en kran, lastbilen bli det självklara alternativet att transportera timmer då den även kan kompletteras med kranhylsor. Entreprenadfordonet är det ultimata för tung anläggningstrafik.

Upptäck Arocs
Upptäck Arocs SLT

 

Nya Atego - Hög kvalitet, enastående tillförlitlighet och effektivitet
Det spelar ingen roll vilken entreprenad inom bygg- och anläggningstrafik du jobbar inom, eller om du behöver en flakbil, tippbil eller lastväxlare. Nya Atego är lika imponerande inom alla områden. Dessutom med nya, moderna 4- och 6-cylindriga radmotorer blir lastbilen extra bränslesnål. Lastbilen kan anpassas med en kran och tipptrailer för att enkelt frakta exempelvis bråte från byggarbetsplatsen eller transportera tungt gods mellan byggplatser. Med lastbilen Atego får du helt enkelt ett proffs för bygg- och anläggningstrafik, som inte lämnar något övrigt att önska under arbetsdagen.

Upptäck nya Atego