Hög kvalitet, enastående tillförlitlighet och effektivitet

Både vid första ögonkastet och efter hundratals mil: nya Atego är lika imponerande inom alla områden. Den har inte bara kvar föregångarens goda egenskaper, utan har också byggt vidare på dem.

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

e-news

Nyhetsbrev

Först med information och nyheter om våra lastbilar!

Att nya Atego är en god investering visar sig genom egenskaper som hög kvalitet och tillförlitlighet, lång livslängd och stor robusthet. Dessutom finns det gott om ny utrustning och tekniska detaljer som gör nya Atego till en lastbil som briljerar i bokföringen såväl som på byggarbetsplatsen. Nu är den till exempel ännu bättre förberedd för påbyggnationer. En annan fördel är den minskade miljöbelastningen. Tillsammans bidrar allt detta till att göra nya Atego till en värdefull följeslagare – ditt förstahandsval för bygg- och anläggningstrafik.

En starkt bidragande faktor är de nya, moderna och extra bränslesnåla 4- och 6-cylindriga radmotorerna. Dessa motorer uppfyller nämligen redan i dag på ett prisvärt sätt avgasnorm Euro VI som träder i kraft 2014. Växlingsautomatik Mercedes PowerShift 3 (tillval), en nydesignad, ergonomisk förararbetsplats och suveräna köregenskaper är fler egenskaper som utmärker nya Atego. Exteriör- och interiördesignen är ny och gör sitt till för Ategos höga kvalitet. Med nya Atego får du helt enkelt ett proffs för bygg- och anläggningstrafik, som inte lämnar något övrigt att önska under arbetsdagen. Dessutom kan du räkna med att din verksamhet kommer att ha mycket goda förutsättningar för förbättrad lönsamhet. Välkommen in!