Servicetjänster

Föredömlig service för en föredömlig lastbil

För ännu högre effektivitet och bättre tillgänglighet i bygg- och anläggningstrafik finns ett tätt verkstadsnät med förlängda öppettider, Mercedes-Benz Service24h, fler servicetjänster som ökar lönsamheten och ett stort antal experter som gärna hjälper dig vidare. Helt enkelt föredömligt.

I hela Europa finns runt 1 800 Mercedes-Benz serviceverkstäder som hjälper dig med alla typer av verkstadsarbeten. Många av dem har öppet till kl. 22 eller till och med till kl. 24. Behöver du snabb hjälp vid ett haveri eller en olycka finns Mercedes-Benz Service24h där för dig, dygnet runt. Det räcker med ett samtal, så är strax någon av våra kompetenta medarbetare på väg till dig. Tack vare välutbildad personal och en effektiv dellogistik blir reparationstiderna extra korta. Det innebär att din nya Atego är i arbete igen så snart det bara går. Vi erbjuder fasta priser så att du på förhand vet vilka kostnader som kommer att uppstå och hur lång tid service och reparation förväntas ta, vilket förenklar service- och reparationsprocessen. Det kan vara tryggt för dig att veta att vi enbart använder Mercedes-Benz Originaldelar. Det bidrar till lång livslängd, ökar kapaciteten och säkrar värdebeständigheten för din nya Atego.

TruckStore.

Begagnade lastbilar från Mercedes-Benz. Vi köper din lastbil eller tar emot den som delbetalning, oavsett märke. Förutom ett stort urval av bilar ger TruckStore till exempel 12 månaders garanti på drivlinan. TruckStore kan dessutom garantera restvärdet (tillval) och köper tillbaka bilen när den avtalade användningstiden har löpt ut (tillval).

ProfiTraining.

På Mercedes-Benz ProfiTraining får du lära dig att utnyttja möjligheterna i din Atego fullt ut. Kunskaperna motsvarar kraven för yrkeskompetensbevis för förare av tung lastbil i yrkestrafik. På begäran håller vi även ProfiTraining hos dig eller en Mercedes-Benz-återförsäljare i din närhet.