Flera åtgärder med ett klart syfte – ökad effektivitet

Nya Atego kommer lastad med flera tekniska åtgärder som gör att du ligger i täten i bygg- och anläggningstrafik även i framtiden. Självklart med låg förbrukning, mycket god driftsekonomi och låga driftskostnader över hela användningstiden.

För att ditt arbete ska bli ännu mer kostnadseffektivt och lönsamt har nya Atego utformats konsekvent för en extra god driftsekonomi.

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

e-news

Nyhetsbrev

Först med information och nyheter om våra lastbilar!

Ett exempel på detta är de nya motorerna, som i standardutförandet redan i dag uppfyller den Euro VI-avgasnorm som börjar gälla 2014. De bränslesnåla 4- och 6-cylindriga radmotorerna utmärker sig med mycket låg förbrukning och hög tillförlitlighet. Även förbrukningsreducerade sekundärförbrukare, växlingsautomatiken Mercedes PowerShift 3 (tillval) och optimerad drivlinekonfiguration bidrar till att hålla förbrukningen nere. Dessutom är FleetBoard® EcoSupport integrerat i kombiinstrumentet som standard, vilket hjälper föraren att köra med lägre förbrukning. Längre serviceintervaller, lång livslängd hos många komponenter samt Ategos reparations- och underhållsanpassade konstruktion bidrar också till att hålla nere den totala driftskostnaden.

Ytterligare en egenskap hos nya Atego som hjälper till att spara pengar redan från början är att den nu är ännu bättre förberedd för påbyggnationer. Det elektroniska bromssystemet med ABS, ASR och tillbakarullningsspärr är standard och säkrar hög effektivitet även när du vill bromsa*.

Och inte nog med detta. Vi erbjuder också effektivitetshöjande Mercedes-Benz servicetjänster som tillval, till exempel FleetBoard® och CharterWay. Dessa tjänster hjälper dig att hålla kostnaderna nere och förbättra driftsekonomin under ditt arbete i bygg- och anläggningstrafik. Nya Atego har vad du behöver både i dag och i framtiden, nämligen högre effektivitet.

* Ej tillgänglig i kombination med allhjulsdrift.