Tungtransport på ett lättare sätt

Arocs upp till 250 ton

Arocs max 250 ton är en lastbil utvecklad och byggd för ett enda ändamål: att transportera extra tunga och stora laster. Inte nog med det: Arocs max 250 ton sätter en ny standard vad gäller komfort, fordonseffekt och flexibilitet. Vid första anblicken erbjuder fordonet och dess olika förarhytter precis den arbets- och boendekomfort man förväntar sig av en lastbil för tungtransporter – varje gång man kör och även när man tar pauser.

Med kraftfulla, tillförlitliga Euro VI-motorer, växlingsautomatik Mercedes PowerShift 3 och till exempel turboretarderkoppling har den en stark drivlina som tål hög belastning och ger just den prestanda som krävs för tungtransporter.

Och för att du ska kunna dra nytta av denna enorma prestanda på ett tillförlitligt sätt har vi utrustat Arocs max 250 ton med en extra robust chassi-, fjädrings- och ramkonstruktion som med hög precision överför kraften till vägunderlaget – även vid maximal belastning.

För största möjliga flexibilitet och användningsanpassning finns ett stort utbud av utrustning och modellserier. Det gör att du kan få en bil som är perfekt konfigurerad för så gott som alla användningsområden.