Servicetjänster med ny kraft

Effektivitetshöjande servicetjänster

För att allt ska löpa så smidigt som möjligt kan vi erbjuda skräddarsydda servicetjänster som passar just dig och ditt företag. Förutom ett tätt och europatäckande verkstadsnät finns till exempel anpassade telematik*-, mobilitets- och finansieringstjänster för nya Arocs som bidrar till att öka lönsamheten.

Servicetjänster som ökar effektiviteten.

I Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks har du en kompetent samarbetspartner för skräddarsydda fordonsombyggnationer.

Till utbudet hör även MercedesServiceCard och våra Mercedes-Benz ProfiTrainings**. Under dessa förarkurser lär vi ut ett körsätt som inte bara sparar bränsle och på så sätt ökar lönsamheten, utan också fokuserar på säkerheten. På branschinformationscentret BIC i Wörth kan våra experter ge dig rådgivning och information om vårt omfattande serviceutbud. Du kan också provköra, testa och jämföra ca 180 komplett uppbyggda bilar.

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

Facebook

Följ oss på facebook!

Till vår facebook sida.

TruckStore, Mercedes-Benz partner för begagnade bilar, är ännu en av våra servicetjänster som finns tillgänglig för dig. Både TruckStore och vårt omfattande tillbehörsprogram för nya Arocs uppfyller våra höga kvalitetskrav. Som du ser gör vi allt för att du ska trivas i din nya Arocs och kunna köra utan onödiga stopp och höga kostnader.

* Endast i kombination med telematiksystem FleetBoard® (tillval).
** En tjänst inom BlueEfficiency Power.