En ny kraft för ditt företag

Det viktigaste inom bygg- och anläggningstrafik är inte bara att vara stark, utan också att kunna använda styrkorna på bästa sätt i alla lägen. Arocs kan både och. Varje dag, varje vecka och varje gång den används i bygg- och anläggningstrafik.

Nya Arocs tar sig an alla körsituationer med stor kraft. Som standard ingår nämligen robusta och vridmomentstarka Euro VI-motorer, vidareutvecklad växlingsautomatik Mercedes PowerShift 3 och en ny, unik fjädrings- och ramkonstruktion.

Alla komponenter i drivlinan tillverkas av Mercedes-Benz och är gjorda för de speciella kraven inom bygg- och anläggningstrafik. Drivkomponenternas styrning, motorernas höga vridmoment och extremt korta växlingstider genom Mercedes PowerShift 3 ställer ännu mer kraft till förfogande än tidigare.

För bästa möjliga grepp och styrförmåga bildar drivlina, chassi, fjädring och ram ett samspelt team som arbetar perfekt tillsammans. Det ger en optimal konstruktion för varje användningsområde på vägen, byggarbetsplatsen eller i tuff terräng i alla typer av Arocs.

Kort sagt ser den exakt avstämda kombinationen av drivlina och bärande konstruktion till att motorkraften i Arocs överförs optimalt till marken och alltid kan utnyttjas på bästa sätt.

e-news

Nyhetsbrev

Först med information och nyheter om våra lastbilar!

bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?