Maximal kraft för maximal belastning

Arocs Loader och Arocs Grounder

Branschspecifika fordonskoncept.

Tack vare nya Arocs kan entreprenadtrafiken blir mer effektiv än någonsin. För att det ska gälla även för viktkänsliga uppdrag med exempelvis tipptrailer och betongblandare och under svåra förhållanden har vi utvecklat Arocs Loader och Arocs Grounder.


bli kontaktad

Bli kontaktad.

Vill du bli kontaktad av återförsäljare?

Broschyr

Beställ Broschyr

Få en broschyr hemskickad - kostnadsfritt!

För viktkänsliga transporter

I Arocs Loader har vi provat alla tänkbara möjligheter att spara in på egenvikten, och där det är tekniskt möjligt också omsatt möjligheterna i praktiken. Resultatet är nyttolastoptimerade 4 x 2-dragbilar som är bland de lättaste inom bygg- och anläggningstrafik,  och 8 x 4/4-betongblandare med en totalvikt på 32 t. Tack vare en särskilt låg egenvikt på högst 9 250 kg kan du transportera upp till 8 kubikmeter färdig betong vid varje körning. Det lönar sig från dag ett.

För högre lastkapacitet

Arocs Grounder är gjord för extrem användning under svåra förhållanden. Med andra ord: tack vare flera tekniska åtgärder är denna bil extra stabil och robust och har hög belastningskapacitet.

Sammanfattningsvis får du i Arocs Loader och Arocs Grounder två kraftpaket som kan öka effektiviteten inom entreprenadtrafik ytterligare. För mer information och för att hitta en lösning som passar just dig är du välkommen att kontakta din Mercedes-Benz-återförsäljare.