Mercedes-Benz Trucks

Lastbilar som har helhetstänket

Som en av världens största lastbilstillverkare vet vi vad som krävs för att leverera. Dagens företag behöver lastbilar som är pålitliga, hållbara och anpassade efter sin verksamhet. Våra lastbilar passar både stora, mellan och små företag som arbetar med fjärrtrafik, transport, distribution och entreprenad. Att köra ska vara smidigt och effektivt.Fjärr- och linjetrafik - Frakta smartare med mycket lastkapacitet

Den som vill ligga i täten behöver lastbilar som klarar av alla utmaningar och krav. Vi erbjuder lastbilar för fjärrtrafik som imponerar inom alla områden, både idag och i framtiden. Därför bestämde vi oss för att utveckla och bygga om Actros från grunden. På så sätt kan vi möta de allt högre kraven på komfort, bränsleförbrukning, driftsekonomi och kördynamik.

Mercedes-Benz Actros har utnämnts till Green Truck 2013.

Lär mer om lastbilar för fjärrtrafikDistribution - Smidiga leveranser
Mercedes-Benz dominerar den svenska marknaden för distributionslastbilar.

Nu kan du utföra vardagens uppdrag inom regional trafik för exempelvis livsmedelstransport och handel eller i tank- och bulkbranschen ännu smidigare och mer effektivt. Mercedes-Benz distributionslastbilar är Sveriges mest sålda modeller genom tiderna och idag är varannan såld bil av klassen Atego. En vanlig syn utanför nästan varje livsmedelsaffär i landet. Våra olika lastbilsmodeller för distribution gör tunga transporter på nära håll lönsamma och effektiva.

Läs mer om lastbilar för distributionEntreprenad - För det hårda arbetet

Det spelar ingen roll vilken entreprenad inom bygg- och anläggningstrafik du är sysselsatt i, eller om du behöver en timmerbil, tippbil, lastväxlare, dumper eller tridemlastväxlare. Våra entreprenadlastbilar är designade så att varje detalj är byggd för att klara de hårda påfrestningarna i skogen, gropar och på byggen.

Läs mer om lastbilar för entreprenad och anläggning