Privatleasing

Gör det enkelt med Mercedes-Benz
Överväger du att köpa eller att leasa bil? Det finns en hel del fördelar med privatleasing. Med privatleasing kan du njuta av en ny bil från Mercedes-Benz där du undviker merarbetet som är förknippat med att vara bilägare.

Hur fungerar privatleasing?
Som privatperson kan du långtidshyra din Mercedes-Benz i två eller tre år. Hos oss kan du leasa en bil utan kontantinsats och få en fast månadskostnad baserad på en avtalad kilometerförbrukning. Mercedes-Benz ser till att du får en regelbunden service så att din bil hålls i toppskick. Du slipper att tänka på andrahandsvärde eller att sköta bilservice själv. Efter avtalstiden tid lämnar du bara tillbaka nycklarna och kan hoppa in i en helt ny bil. Visst låter det som en dröm? Vi på Mercedes-Benz vill göra det enkelt för dig.

Fördelar med privatleasing
Redan nu inser du att det finns en hel del fördelar med billeasing som privatperson. Hos Mercedes-Benz är all service och underhåll inkluderat i priset. På så sätt har du alltid koll på din månadskostnad utan plötsliga förändringar. Mercedes-Benz gör det enkelt och bekvämt för dig.

Fast månadskostnad under hela avtalstiden
- All service och underhåll ingår
- 0 kr i kontantinsats
- Du slipper oroa dig för värdeminskning
- Välj paket och tillval utan begränsning
- Kan kompletteras med bilförsäkring

Undrar du vad det kostar att leasa en bil?
Du är alltid välkommen att kontakta din återförsäljare för att få detaljerad information om leasingpriser samt prisförslag på övriga modeller.