Företagsleasing

Den enkla lösningen för din verksamhet
Att köpa eller att leasa bil? Hos Mercedes-Benz kan du leasa bil för både små och stora företag. Detta ger verksamheten bättre kontroll över sina kostnader. Genom att välja företagsleasing undviker företaget att binda kapital och kan använda likvida medel till andra investeringar. Gör det mer bekvämt och enkelt med Mercedes-Benz bilförsäkring och serviceavtal där du får en allt på en och samma faktura. Hos Mercedes-Benz får du en finansiell leasing anpassat efter verksamhetens behov och önskemål.

Fördelar med att företagsleasing hos Mercedes-Benz
Mercedes-Benz gör billeasing enkelt och bekvämt för dig och din verksamhet. Fördelarna överväger:

 •  Skräddarsy finansieringen efter dina behov
 • Välj mellan fast eller rörlig månadshyra
 • Påverkar inte företagets kreditutrymme
 • Avtalet kan förlängas eller avslutas efter perioden
 • Moms på leasingavgiften – avdragsgill till 50% eller 100%

Leasing+
Få bättre service och betala mindre.
Leasing+ är Mercedes-Benz lösning för din verksamhet där du gör billeasing till en bättre affär. I avtalet, utöver finansiering, ingår en förmånlig service till ett reducerat pris där du sparar 100 kronor per bil och per månad.

När du inkluderar service i ditt leasingavtal får du både trygghet och bekvämlighet – du har koll på kostnaden under hela avtalsperioden när företaget behöver service för sin tjänstebil. Mercedes-Benz ser till att din bil får den optimala servicen på en auktoriserad Mercedes-Benz bilverkstad. Bilservice utförs av utbildade tekniker som använder originalreservdelar – och allt samlas på en och samma faktura.

Vad kostar det att leasa en bil?
I kalkylen nedan kan du räkna fram kostnaden för den bil du väljer att leasa. Du är varmt välkommen att kontakta en av våra återförsäljare för prisförslag och mer information om företagsleasing hos Mercedes-Benz.

  MODELL SERVICE VID FINANSIERING (exkl. moms)
  A-Klass, CLA 183 kr
  B-Klass, GLA 191 kr
  SLK, SLC, V-Klass 215 kr
  C-Klass 231 kr
  E-Klass, GLC, CLS 239 kr
  S-Klass 287 kr
  GLE, GLS 295 kr

  Vad blir din månadskostnad?