Skön utsida – smakfull insida

Elegant utformad kupé för upp till sju personer

Boendeyta för välbefinnande. I Marco Polo HORIZON njuter du av mer än den vackra omgivningen. Den formfulländade interiördesignen med exklusiva material och den elegant utformade förarplatsen drar omedelbart blickarna till sig. Om det tresitsiga sätet i grundutförandet utökas med två separata stolar kan upp till sju personer uppleva känslan. Men även andra stolsalternativ är möjliga, så som fyra bekväma separata stolar[1] bak i bilen. Med ergonomiska och vridbara komfortstolar fram förvandlas kupén enkelt till en inbjudande sittgrupp för långa samtal. I Marco Polo HORIZON har du alltid en känsla av välbefinnande tack vare många smarta lösningar.

  Flexibelt utrymme för resor med klass

  • Exklusiv interiör med elegant förarplats och paneler i svart, blank pianolackdesign
  • Tillval: Designpaket interiör består av komfortstolar i läder Lugano, ratt och växelspak i nappaklädsel, träpaneler i ebenholtsdesign[1] mörk blank antracit eller som tillval paneler[1] och sportpedaler i borstat aluminium
  • Vridbara komfortstolar fram
  • Flexibel interiör med styrskenor för individuell inställning av separata stolar och hela baksäten
  • Tillval: Stolarna kan placeras på olika sätt, till exempel fyra bekväma separata stolar[1] eller två separata stolar i den första baksätesraden – utöver det tresitsiga sätet som ingår i grundutförandet. Totalt ryms upp till sju personer.
  • Halvautomatisk klimatanläggning TEMPMATIC

  [1] Preliminärt tillgänglig från andra kvartalet 2017.

  Marco Polo HORIZON

  Alla fakta om Marco Polo HORIZON

  Rådgivning och köp