Mercedes-Benz Intelligent Drive – vår vision för framtiden

Marco Polo

Nå ditt mål avspänt och säkert

Mercedes-Benz Intelligent Drive samlar flera innovativa körhjälps- och säkerhetssystem som avlastar och stödjer föraren. Med dessa intelligent sammankopplade system tar Mercedes-Benz ännu en gång täten när det gäller åkkomfort och säkerhet. Några höjdpunkter är tillvalen Parkeringspaket med 360°-kamerasystem och Adaptivt LED-strålkastarsystem med ILS. 360°-kameran visar området omedelbart intill bilen – även uppifrån och under fönsterkanterna. På så sätt hjälper den föraren att upptäcka hinder under parkering och manöverkörning. Adaptivt LED-strålkastarsystem med ILS anpassar belysningen efter rådande ljus-, väg- och väderförhållanden.

  Intelligent körning

  • Parkeringspaket (tillval) med aktiv parkeringsassistent och backkamera hjälper föraren att hitta en lämplig parkeringsplats. Dessutom får föraren hjälp med manöverkörning och med att parkera och köra ut från parkeringsfickan.
  • Backkameran (tillval) visar en bild av omgivningen direkt bakom bilen och hjälper till att förebygga skador under parkering och manöverkörning.
  • Vägmärkesassistenten [1] registrerar skyltade hastighetsbegränsningar samt inkörnings- och omkörningsförbud och avlastar på så sätt föraren.

  Hjälpsystem

  [1] Vägmärkesassistenten ingår i tillvalet multimediesystem COMAND Online.

  [2] Den aktiva parkeringsassistenten är också tillgänglig i kombination med tillvalet Parkeringspaket och Parkeringspaket med 360°-kamerasystem.

  [3] PRE-SAFE® system kan beställas som separat tillval och i kombination med Körhjälpspaket för Marco Polo. I kombination med tillvalet elektrisk stolsinställning ställs även passagerarstolen fram in i ett mer gynnsamt läge vid en olycka.

  [4] Körfältsassistenten är tillval i kombination med tillvalet Kurshållningspaket och tillvalet Körhjälpspaket.

  [5] Dödvinkelassistenten ingår i tillvalet Kurshållningspaket och tillvalet Körhjälpspaket.

  Marco Polo

  Inspiration

  Alla fakta om Marco Polo

  Rådgivning och köp