Mercedes-Benz Lastbilsförsäkring

Att välja en Mercedes-Benz lastbil är ett klokt val och vad vore då inte ännu klokare än att även välja en Mercedes-Benz Lastbilsförsäkring. Försäkringen är framtagen tillsammans med de som bäst känner till din lastbil och vilka behov du som kund har, det vill säga de som har tillverkat lastbilen. Vi vet att varje kund är speciell och behovet av försäkring skiftar från kund till kund. Därför har vi tagit fram ett försäkringsprogram som är flexibelt utifrån just din verksamhet.

Om du skulle råka ut för en skada ser vi till att din lastbil kommer till en verkstad som har kunskap att reparera den på rätt sätt och där Mercedes-Benz originaldelar är en självklarhet. I och med vårt nära samarbete med verkstäderna ser vi till att din lastbil snabbt blir reparerad så att du kommer ut på vägarna igen.

För pris eller frågor kontakta oss på 08-792 81 01 eller skicka e-post till mercedes-benz.lastbilsforsakring@if.se

Prova-På Lastbilsförsäkring under sex månader

Då det är många parametrar som måste tänkas på vid val av lastbilsförsäkring erbjuder vi på Mercedes-Benz Lastbilsförsäkring, som de enda på marknaden, en Prova-På Lastbilsförsäkring i sex månader till din lastbil. Försäkringen tecknar du hos din auktoriserade Mercedes-Benz återförsäljare. När försäkringsperioden närmar sig sitt slut får du ett förmånligt erbjudande hemskickat där du kan välja om du vill fortsätta med Mercedes-Benz Lastbilsförsäkring.

Prova-På Lastbilsförsäkringen är uppdelad i 3 viktkategorier (med reservation för eventuella prisförändringar):

  • Från 3 500 kg i totalvikt 4.800 kr
  • Från 13 000 kg i totalvikt 6.900 kr
  • Från 23 000 kg i totalvikt 9.000 kr