Privatleasing

Enklaste sättet att njuta av en Mercedes-Benz.

Med Mercedes-Benz Privatleasing kan du njuta av en ny bil och den nyaste tekniken, samtidigt som du slipper merarbetet som är förknippat med att vara bilägare.

Med Privatleasing hyr du bilen i 2 eller 3 år. Du får en fast månadskostnad baserad på en avtalad kilometerförbrukning. Du betalar ingen kontantinsats. Vi ser till att din bil hålls i toppskick och får regelbunden service. Du behöver heller inte tänka på vilket andrahandsvärde bilen kommer att ha efter avtalsperioden. Efter tre år lämnar du bara tillbaka nycklarna, och kan hoppa in i en helt ny bil. Kan det bli enklare?

  Fördelar med privatleasing

  Det finns många fördelar med privatleasing via Mercedes-Benz. All service och underhåll är inkluderat i priset, så att du alltid vet din månadskostnad. På så vis kan du enkelt och bekvämt hyra din Mercedes utan onödiga överraskningar.

  • Fast månadskostnad under hela avtalstiden
  • All service och underhåll ingår
  • 0 kr i kontantinsats
  • Du slipper tänka på värdeminskning
  • Välj paket och tillval utan begränsning
  • Kan kompletteras med bilförsäkring
  Modell Pris
  A 180 SE Edition 2.995 kr
  A 180 d SE Edition 3.195 kr
  CLA 200 Coupé SE Edition 3.695 kr
  CLA 200 d Coupé SE Edition 3.898 kr
  CLA 200 Shooting Brake SE Edition 3.795 kr
  CLA 200 d Shooting Brake SE Edition 3.995 kr


  Begränsningar vid privatleasing

  Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och de auktoriserade återförsäljarna. Månadshyran inkluderar moms och service. Ovanstående månadshyror baseras på 36 månader och totalt 3.000 mil. Leasingtagaren står för fordonsskatt. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas via Mercedes-Benz Finans Sverige AB. Du kan inte köpa leasingbilen vid periodens slut. Med reservation för sedvanlig kreditprövning där Mercedes-Benz Finans Sverige AB förbehåller sig rätten att ta ut en första förhöjd avgift.

  Boka provkörning!

  Vill du provköra någon av våra bilmodeller? Boka här!

  Mercedes-Benz nyhetsbrev

  Vårt nyhetsbrev med information och erbjudanden.